Reklam
    Reklam
    Otomobil

    Tesla Cybertruck polis aracı oluyor

    Tesla'nın sıradışı bir tasarıma sahip olan ilk elektrikli pick-up modeli Cybertruck‘ı tanıtmasının üzerinden henüz bir hafta geçmedi. Tesla Cybertruck polis aracı olmaya hazırlanıyor!
    Tesla Cybertruck polis aracı

    Sıradışı bir tasarıma sahip olan ilk elektrikli pick-up modeli Tesla Cybertruck bir haftadan daha kısa bir süre önce tanıtıldı. Cybertruck camının kırılmasından Ford F-150’yi çekmesine kadar birçok farklı olay ile gündeme gelmişti.

    Oldukça fütüristik bir tasarıma sahip olmasına rağmen 250 bin adetten fazla ön sipariş alan Cybertruck kurumların da dikkatini çekmeyi başardı. Tesla’nın elektrikli pick-up modeline ilgi gösterdiğini duyuran ilk kurum, Dubai Polis Teşkilatı oldu.

    Reklam
    Reklam

    Tesla Cybertruck polis aracı olmaya hazırlanıyor

    Bugatti Veyron, Ferrari FF ve Lamborghini Aventador gibi birbirinden lüks araçları ile dikkat çeken Dubai Polis Teşkilatı şimdi gözünü Tesla’ya dikmiş durumda. Teşkilatın Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, polis aracı haline getirilen bir Cybertruck görseli paylaşıldı.

    Reklam
    Reklam

    Tweette 2020 yılı işaret ediliyor olsa da pek mümkün olmadığını söylemeliyiz. Zira, Tesla’nın bu aracının üretimi 2021 yılının sonlarında başlayacak ve hatta en gelişmiş modeli almak isteyenler 2022 sonunu bekleyecek.

    Dubai Emniyet Genel Müdürü Abdullah Khalifa Al Marri, Tesla Cybertruck’ın çok sayıda turistin olduğu bölgelerde devriye arabası olarak kullanılacağını açıkladı. Hangi modelin siparişini verdiklerini ise belirtmedi.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    3 Yorum

    1. Teknoloji Dostu

      Para var huzur var

    2. Psn prince

      Para çok bu yahudi dönmesi bae’de. Ya petrolden sonra ne olacak ot bitmez topraklarında.

    Diğer yorumları gör (2) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap