İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun

Test Drive Unlimited 2, Ferrari Tanıtımı!

90’ların başında yarış oyunlarıyla sıkça ilgilenen kesimin adını iyi bileceği Test Drive serisinin yeni yapımı geliştirilme aşamasında. Bir dönem Need for Speed’in büyük rakibi olan seri, artık kendine ait bir yol çizdi.

Aykut Göker

okunma

Test Drive Unlimited 2, Ferrari Tanıtımı!

90’ların başında yarış oyunlarıyla sıkça ilgilenen kesimin adını iyi bileceği Test Drive serisinin yeni yapımı geliştirilme aşamasında. Bir dönem Need for Speed’in büyük rakibi olan seri, artık kendine ait bir yol çizdi. 2011’in Ocak ayında satışa sunulacak olan Test Drive Unlimited 2’nin yeni videosunu mutlaka izleyin. (Gran Turismo 5’te Bu Hafta İşler Karışık)

Test Drive Unlimited 2 Ferrari Videosu


 

PC, PS3 ve X360 için geliştirilen yapımda, yarışlara katılıp para kazanıyor ve daha iyi spor otomobiller alabiliyoruz. Hatta büyük garajı olan bir evler de, Test Drive Unlimited 2 oyuncularını bekliyor. Detaylı bilgi için yapımın ön incelemesine göz atabilirsiniz.

:: Test Drive Unlimited 2 ilginizi çekiyor mu?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.