İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun

The Division Ertelenebilir

Yeni nesil konsollar için en çok oyun geliştiren üçüncü parti firmaların başında gelen Ubisoft‘tan yeni bir erteleme haberi daha gelecekmiş gibi görünüyor.

Osman Tufan

okunma

The Division Ertelenebilir

Yeni nesil konsollar için en çok oyun geliştiren üçüncü parti firmaların başında gelen Ubisoft‘tan yeni bir erteleme haberi daha gelecekmiş gibi görünüyor. Daha önce açık dünya temalı aksiyon oyunu Watch Dogs ve araba yarışı oyunu The Crew‘i erteleyen Ubisoft‘ta, işlerin planlandığı gibi yürüdüğünü söylemek güç.

Zira geçtiğimiz gün yabancı kaynaklı bir mecra, The Division‘un geliştirici ekibinden bir kişin görüşlerini okurlarıyla paylaştı. Eğer bu yabancı mecranın haberi doğruysa, The Division‘u 2014‘te görmemiz bir hayli zor.

İddialara göre, The Division‘un oyun motoru bile henüz istenilen düzeyde değilmiş. Bazı optimizasyon sorunlarının yanı sıra oyunun asıl geliştirme aşamasına da yeni geçildiği de ortaya çıkan söylentiler arasında.

Eğer bu iddiaların aslı varsa, The Division‘u 2014 yılı içerisinde görmek gerçekten hayal olacaktır. Bakalım Ubisoft cephesinden bu iddialarla ilgili bir açıklama gelecek mi? Bekleyip göreceğiz.

:: Sizce The Division 2014’e yetişebilir mi?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (2)

SDN Okuru

Mukemmel oyundur

SDN Okuru

ohooo oldumu şimdi yahu sabah sabah...

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.