Teknoloji Haberleri

    TOGG’dan Avrupa’da yeni girişim

    Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Avrupa'daki girişimlerini güçlendirecek önemli bir haberi duyurdu. Almanya'nın önemli inovasyon merkezlerinden birinde yeni bir girişim yapılacak.

    Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Avrupa’daki girişimlerini güçlendirecek önemli bir haberi duyurdu. Almanya’nın Stuttgart’da bulunan önemli inovasyon merkezlerinden olan de:hub’da yeni bir merkez açmak için başvurdu.

    ‘Bir otomobilden daha fazlası’ sloganı ile yerli ve milli otomobil için çalışmalara başlayan TOGG, yeni açıklamasını Twitter’dan duyurdu.

    TOGG, Almanya’da merkez açıyor

    TOGG, Almanya’nın 12 inovasyon merkezinden biri olan Stuttgart’taki de:hub’da tamamına sahip olduğu, TOGG Europe GmbH adıyla şirket kurmak için başvurusunu yaptı. TOGG’un Avrupa’ya açılan ilk kapısı olacak TOGG Europe GmbH’ın en temel faaliyetlerinden biri de kullanıcı araştırmaları olacak.

    Stuttgart’taki merkez TOGG’un dünyada ticari marka olarak tescillediği kullanıcı odaklı, akıllı, empatik, bağlantılı, otonom, paylaşımlı ve elektrikli mobilite kavramlarını temsil eden use-case mobility kavramının uygulama alanlarından biri olacak.

    Nesnelerin interneti, büyük veri, dijital işgücü ve yapay zeka alanlarında da yeni kurulacak merkezde çalışmalar gerçekleştirilecek. Almanya’daki 12 inovasyon merkezinin çatısı olan de:hub ekosistemine, kurulduğu 2017 yılından bu yana 2 bin 500’ü aşkın startup, 2 bini aşkın küçük ve orta ölçekli işletme, 100’ü aşkın araştırma enstitüsü ve 350’yi aşkın uluslararası şirket dahil oldu.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    10 Yorum

    1. Teknoloji Dostu

      Hayırlı olur inşallah

    2. Teknoloji Dostu

      Önce şeyi kursanız mantıklı olmaz mı, fabrikayı

    3. Teknoloji Dostu

      İnş, kulağımızın arkası kalmaz. Bizde binebilirik

    4. Teknoloji Dostu

      Hani çıkmayacaktı?

    5. Teknoloji Dostu

      Önce bi Türk insanının beklentisini öğrenseler ya nasıl yerli bu kendi vatandaşının ihtiyacını düşünmeyen yerli milli proje olur mu?

    6. Teknoloji Dostu

      Abi bu arabayı çıkar çıkmaz inceleyin

    7. Teknoloji Dostu

      Togg dan gercekten ümitliyim bu işi yapacak gibi

    8. Teknoloji Dostu

      Allah’ın izniyle çok güzel olacak togg başaracak sadece Avrupa’daki Türkler alsa yine büyük bir alım gücü çıkar ortaya gurururum togg Allah yar ve yardımcımız olsun

    9. Teknoloji Dostu

      Üretime geçilmeden herşeyi tam anlamıyla gerçekleştiriyorlar..

    Diğer yorumları gör (9) Yorum Yap

    Yorum Yaz