İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun

Lara Yalnız Kaldı

Tomb Raider hayranları, serinin yeni oyunuyla ilgili gelişmeleri beklerken, üzücü bir haberle karşılaştılar. Karakterin ve serinin yaratıcısı Toby Gard bundan sonra Tomb Raider oyunu yapmak istemediğini açıkladı.

Mustafa Aydemir

okunma

Lara Yalnız Kaldı

Tomb Raider hayranları, serinin yeni oyunuyla ilgili gelişmeleri beklerken, üzücü bir haberle karşılaştılar. Karakterin ve serinin yaratıcısı Toby Gard bundan sonra Tomb Raider oyunu yapmak istemediğini açıkladı. Gard ayrıca hayatını daha fazla Lara’ya ayıramayacağını artık yeni işler yapmak istediğini söyledi.

Aslında, bu Toby ve Croft çiftinin ilk ayrılığı değil. 97 yılında yapımcı fikirlerine önem vermiyorlar ve yaratıcılığına karışıyorlar diye Core Design‘dan istifa etmişti. Bu olay serininde ufak çapta bir kıyamet yaşamasına neden olmuştu, zira seri aldığı kötü eleştiriler ve tepkiler yüzünden bitme aşamasına gelmişti. Daha sonra Eidios hatasını anlayıp, Toby Gard ile tekrar anlaştı ve Tomb Raider‘ı Legacy of Kain serisiyle tanınan Crystal Dynamics‘in eline bıraktı. Bu da serinin ikinci baharını yaşamasını sağlamıştı. Gard GTA tarzı serbest bir oynanışa sahip yeni bir Tomb Raider üzerinde çalışıyordu. Anlaşılan yapımcı, Lara’nın kaprislerinden bıkmış ki, emeğinin karşılığnı görmeden ayrılık kararı aldı.

::Sizce bu ayrılık yeni Tomb Raider oyununu nasıl etkileyecek?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (1)

SDN Okuru

bir finalle biraksalardi guzel olurdu lara croftun sonu diye cenazesini kaldirsakta oyunu artik bitirsek yani :)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.