Twitter Açıldı, Açılacak
Twitter‘ın kısa adı TİB olan Telekominikasyon İletişim Başkanlığı tarafından uygulanan engelleme kararı kaldırıldı. Böylelikle Twitter‘ın yeniden açılması için gereken tek bir adım kaldı: Kaldırılan erişim engellemesi kararının servis sağlayıcılara bildirilmesi.

Twitter‘ın kısa adı TİB olan Telekominikasyon İletişim Başkanlığı tarafından uygulanan engelleme kararı kaldırıldı. Böylelikle Twitter‘ın yeniden açılması için gereken tek bir adım kaldı: Kaldırılan erişim engellemesi kararının servis sağlayıcılara bildirilmesi. Bu gelişmenin de kısa süre içinde uygulanması ve paralelinde Türkiye’deki Twitter yasağının kalkması bekleniyor.

Her an açılabilir
Twitter‘ın engelli siteler arasına girmesinin ardından Anayasa Mahkemesi‘ne yapılan başvurular neticesinde yasağın kaldırılması yönünde karar alınmış, bu gelişmenin ardından da prosedür işlemeye başlamıştı.
En son adımın, yani servis sağlayıcıların resmi bildirimi almasıyla birlikte Twitter, herhangi bir DNS değiştirme ya da benzer girişimler olmaksızın giriş sağanabilir bir sosyal medya platformu durumuna gelecek. Mikroblog ağı Twitter‘a dair gelişmeleri izlemeye devam ediyoruz, ShiftDelete.Net’i izlemeye devam edin.

:: Twitter’a gelen erişim engeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Tıklayın, SDN Forum’da tartışalım.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Forumda konuşulanlar
Yorumlar (12)
Yasalara aykırı bir şekilde zorbalıkla kapanmıştı. açılması zaten şart.
milyon tane saçma dandirik reklam klonu hesaplar oldukça tt listesine bu robot hesaplarla saldırı yapıldıkça twitterda çekilmez bir hal aldı özellikle seçimde bu hesaplar 10 15 kat arttı tt nin de eski havası kalmadı
Kökü kazınan twitter'ı şu an superonline açtı:) Düzgün kullanın bozmayın :)
Twitter açıldı.
Youtube'unda bir an önce açılması gerek.
HADİ BAKALIM. SEÇİMLER GEÇTİ NEDE OLSA. :)
18 siteler haricine yasak konması yersiz.
Youtube da açılmalı
eskisinden daha güzel oldu twitter :D
Ee Seçimler bitti nasıl olsa, ne ala demokrasi..