Reklam
    Reklam
    Güvenlik

    Twitter yeni bir hack olayı ile gündemde!

    Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter, son dönemde ciddi artış yaşanan siber saldırılar ile orantılı olarak hack olayları ile anılmaya başlandı.

    Rus hackerlar tarafından 32 milyon hesabın ele geçirilmesi ve Bitcoin karşılığında satışa çıkarılması ile birlikte kullanıcıların aklında soru işaretlerine neden olan Twitter, yeni bir hack olayı ile gündeme geldi.

    Reklam
    Reklam

    Bahreyn Dışişleri Bakanı Twitter hesabı ele geçirildi!

    Bahreyn Dışişleri Bakanı Şeyh Halid bin Ahmed Al Halife‘nin Twitter hesabını ele geçiren hackerlar, karşıt görsel ve videoların yanı sıra tehdit edici içerikler yayınlamaya başladılar.

    Twitter yetkilileri ile yaptıkları görüşmeler sonucunda hesabı geri aldıklarını belirten Bakanlık yetkilileri, saldırıyı gerçekleştiren grup hakkında açıklama yapmaktan kaçındı.

    Reklam
    Reklam

    :: Sizce, Twitter’ın güvenlik önlemleri yeterli mi?

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap