Üç Cihaza Tek Klavye: Logitech K810
Farklı türden aksesuar üreticisi olarak tanınan Logitech‘in yeni piyasaya sürdüğü Bluetooth Illuminated Keyboard K810, ay sonunda piyasaya sürülecek olan Windows 8 işletim sistemi desteğine sahip. Yeni model kablosuz olarak kullanılıyor ve aynı anda 3 farklı cihaza destek sunuyor.

Farklı türden aksesuar üreticisi olarak tanınan Logitech‘in yeni piyasaya sürdüğü Bluetooth Illuminated Keyboard K810, ay sonunda piyasaya sürülecek olan Windows 8 işletim sistemi desteğine sahip.

Yeni model kablosuz olarak kullanılıyor ve aynı anda 3 farklı cihaza destek sunuyor. Bu sayede birden fazla cihaz ya da işletim sistemi kullananların hayatını kolaylaştırıyor.
Ürün sadece 3 farklı cihaz değil iOS, Android ve Windows 8 işletim sistemlerini de destekliyor. Bu sayede farklı platformlar arasında aynı klavyeyi kullanabiliyorsunuz.
İnce ve şık bir tasarıma sahip olan klavye, alüminyum gövdeye sahip. Bütünleşik pile sahip olan ürün USB üzerinden şarj edilebiliyor ve tam dolu pil ile 10 güne kadar kullanılabiliyor. Cihaz Windows 8 uyumlu olduğu için bu işletim sistemine uygun kısayol tuşlarına da sahip. Ürünün tahmini satış fiyatı 99 Euro olarak açıklandı.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (5)
TR değilse at çöpe 100€ değil bedava versen almam
ebesinin gözü.. klavye güzel ama çok pahalı sanki
ben alışveriş mağazalarında aradım bu modeli göremedim.
guzel ancak 230-240 tl felan olur o burada o parayi vermez kimse ona..
Şu işi Logitech kadar düzgün yapar bir firma yok gerçekten. Yine çok şık ürün yapmışlarda 10 gün şarj olayı 100€ fiyatı yüksek. Şöyle 2. versiyonları falan çıksında hiç olmadı 1 aya kadar şarjı dayansın, o zaman ilgileniriz. Sanırım klavye alttan aydınlatmalı galiba 1-2 resimde bunu farkettim.