Ücretli Twitter abonelik sistemi geliyor
Twitter yeni gelir modelleri hazırlamaya başlamış gibi görünüyor. İşte yeni ücretli Twitter abonelik sistemi hakkında yeni bilgiler!

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından olan Twitter tarafında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Şimdi de ücretli Twitter abonelik sistemi ile ilgili iddialar ortaya çıktı. Söz konusu bu yeni iddiaların çıkış noktası ise Twitter’ın üzerinde çalıştığı yeni proje oluyor.
Ücretli Twitter abonelik sistemi için iş ilanı açıldı
Twitter tarafından yeni yayınlanan bir iş ilanı ile birlikte üyelik sistemi ile ilgili beklentiler yeniden gündeme geldi. Kısa bir süre önce Twitter, yeni abonelik platformu için iş ilanı güncellemesi yaptı. Bununla birlikte de abonelik sistemi ile ilgili beklentiler yeniden gündeme gelmiş oldu. Ancak bu beklentiler sadece iş ilanı ile değil, daha önce CEO tarafından yapılan açıklamalarla da ilgili oluyor.

Hatırlatmak gerekirse kısa bir süre önce Twitter CEO’su Jack Dorsey, bu yılın sonunda kullanıcıların farklı yaklaşımları test etmeye başlayacağını ifade etmişti. Bununla birlikte yeni bir gelir modelinin reklam platformu ile birlikte tammalayıcı rol üstlenmesini istediklerini de ifade etmişti. Daha sonrasında açılan bu yeni iş ilanı da yeniden ücretli Twitter abonelik sistemi beklentilerini gündeme getirmiş oldu.
Elbette ki şu an için herhangi bir detay mevcut değil. Çeşitli beklentiler, reklamsız bir kullanım şekli için YouTube benzeri bir üyelik sisteminin oluşturulabileceği yönünde beliriyor. Platformun tamamıyla ücretli olarak kullanılmaya devam edilmesi çok da olası gibi görünmüyor. İlerleyen dönemlerde gelecek yeni bilgiler, daha fazla soru işaretini ortadan kaldıracaktır.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Forumda konuşulanlar
Yorumlar (10)
İnstagram, Tweet benzeri bir özellik getirmelidir, kuşun fişini çekme zamanı geldi.
Belli ki Twitter'de Elit bir kesim icin ( sanatci,siyasetci,isadamlari vs. vs... ) yeni ve daha guvenilir bir platform olusturacaklar..
Youtube gibi olursa sorun yok ama para ver bak modu olursa o zaman herkes gider
Bir ara WhatsApp da ücretli olacaktı millet viper a kaymaya başlayınca ömür boyu ücretsize çevirdi, belki YouTube gibi yapabilir o başka
Sadece Toplum algısını hedef alan kurumların ve bunların beslediği "yumurtalar"dan oluşan kullanıcı kitlesine sahip oldukları için twitter'ın fake doğasıyla uyumlu değil bence...
Twitter kullanıcıları abonelik sisteminden dolayı artık Twitter terk edecek oradan şimdiden Twitter kullanıcılarını uyarıyorum çok az kaldı Twitter’ı terk edeceksiniz
Ona para buna para 💰 iyi taktik
Hesabımı kapattım ben ücretli olur ise benim gibi coooook kapatan olur
Tamamen ücretli sisteme dönmek demek Twitter'ın kendi ayağına hatta kafasına sıkması demektir. Kendin kendini bitirmek için bu kadar uğramaz sanıyorum.
Bu bağlamda Twitter kullanıcıları artık Twitter’den göç etmek zorunda kalacaklar