İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Donanım

Viber Yakında BlackBerry’de!

İş telefonu sıfatıyla ön plana çıkan BlackBerry’ler gün geçtikçe daha eğlenceli bir yapıya bürünüyor. RIM’in yeni pazarlama politikası gereği BlackBerry’ler hem donanımsal hem de yazılımsal olarak eğlenceyi beraberinde getiren özellikler ile donatılıyor.

Ahmet Gözütok

Viber Yakında BlackBerry’de!

İş telefonu sıfatıyla ön plana çıkan BlackBerry’ler gün geçtikçe daha eğlenceli bir yapıya bürünüyor. RIM’in yeni pazarlama politikası gereği BlackBerry’ler hem donanımsal hem de yazılımsal olarak eğlenceyi beraberinde getiren özellikler ile donatılıyor.

BlackBerry AppWorld’e de daha fazla öne veren RIM, bu konuda kendi özel yazılımlarını geliştiriyor ve diğer geliştiricileri BlackBerry’ler için yazılım geliştirmesi yönünde teşvik ediyor. Bu çalışmanın bir ürünü müdür bilinmez ancak iOS ve Android’in e beğenilen yazılımlarından biri olan Viber, yakında BlackBerry’de olacak.

Viber’ın resmi Twitter hesabı üzerinden duyurulan yeni sürümün ayrıntılarına ilişin kesin bir bilgi verilmiş değil ancak uygulama yayınlandığında yine ShiftDelete.Net sayfaları üzerinden duyurmuş olacağız.

Viber, telefon rehberinize kayıtlı kişiler ile internet üzerinden, sesli ve yazılı olarak görüşme yapabildiğiniz ücretsiz bir mobil yazılım.

:: Viber’ı kullanmayı düşünür müsünüz?

Haberde hata mı var?Düzeltme bildirin

Yorumlar (7)

SDN Okuru

İpoddan kullanıyorum harika bence ücretsiz konusma mesajlasma mükemmel :)

SDN Okuru

java içnde çıksa keşke

SDN Okuru

Ses kalitesi mükemmel, ücretsiz uluslarası görüşme yapabileceğiniz mükemmel bir yazılım, tavsiye ederim.

SDN Okuru

Ücretsiz arama cezbedici olur mesajlaşma zaten var Blackberrylerde.

SDN Okuru

10 tane bu şekilde app var ve tutmuyacak tabikide. BBM varken WhatsApp varken neden kullansın insanlar ki. LiveProfile'de çıktı şuan kullanan yok.

SDN Okuru

Acaba BIS destekleyecek mi? Yoksa diger APNleri mi kullanacak?

REDFOKS

zaten olmaması saçma olurdu çok faydalı bir uygulama

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.

Reklam