Reklam
    Reklam
    Sosyal Medya

    Vine’ı fenomenler kasten batırmış!

    Twitter’ın 6 saniyelik video paylaşım platformu Vine, Twitter’ın sürpriz kapatma kararından sonra gündemden düşmüyor.

    Bu sürpriz kararın ardından ortaya çıkanlarsa “Neler dönmüş Serhat ya!” dedirtecek cinsten!

    Reklam
    Reklam

    Vine çalışanlarının anlattığına göre, geçtiğimiz aylarda Vine yöneticileri ile en çok izlenen 50 Vine fenomeninden 20’si arasında yapılan gizli toplantıda, fenomenler tam anlamıyla Vine’ı batırmakla tehdit etmişler.

    Ayda 1,2 milyon dolar maaş isteyen fenomen

    Vine fenomenlerinin, aylık 12 video çekip göndermek karşılığında Twitter’dan adam başı her ay 1,2 milyon lira ücret talep ettiği toplantıda anlaşma sağlanamayınca çoğu Vine fenomeninin platformdan ayrıldığı ve profil ayarlarından kontak bilgilerini kaldırdığı gözlenmiş.

    Bu, söz konusu kişinin Vine videoları için markalardan gelecek teklifleri kabul etmeyeceği anlamına geliyor.

    Reklam
    Reklam

    Yani söz konusu Vine fenomeninin artık Vine platformuyla ilgilenmediğini ilan etmesinin bir yolu, profilinden kontak bilgilerini kaldırması…

    Ayrıca bazı Vine fenomenlerinin de kontak bilgilerine YouTube veya diğer sosyal medya adreslerini yazdıkları ve seyircilerini bu platformlara yönlendirdikleri ortaya çıktı.

    Buradan çıkardığımız ders ise şu: Eğer bir gün çok popüler bir sosyal medya/web servisi kuracak olursanız, orada fenomen olan, çok takip edilen içerik üreticilerinize gözünüz gibi bakın, ne istiyorlarsa verin, gönüllerini hoş tutun. Yoksa işiniz yaş.

    Reklam
    Reklam

    :: Siz olsanız, Vine’da içerik üretmeye devam etmek için ne kadar maaşa fit olurdunuz?

     

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    16 Yorum

    1. SDN Okuru

      O son paragraf ne öyle mafyalik yaparsa içerik üreticisi haraç verin anlamina mi geliyor

    2. SDN Okuru

      neden işimiz yaş olsun? 12 video için 1.2 milyon lira adamı duyunca zaten anlarım fişi çekme zamanının geldiğini:) onlara prim verecek kadar düştüysem kapansın o site daha iyi

    3. SDN Okuru

      Sosyal medya fenomenleri(insanları boş işlerle uğraştırtıran internet kölesi yapan insanlar) çok iyi değiller mi hepsini takip etmeliyiz 🙂

    4. SDN Okuru

      instagram fenomenlere para teklif edip akıllarına düşürmüş olabilir. çünkü vine'dan sonra fenomenlerin büyük kısmı İnstagram'a yada snapchat'e geçti.

    5. SDN Okuru

      Sosyal platformda yüklenen içeriklerin telifi o şirkete ait.Çünkü üye olurken paşa paşa kabul ediyorsunuz bunu.Twitter bu vine fenomenlerini porno sitesine kapak yapsa seslerini çıkartamazlar yani ipler aslında twitterda sayılır hala.

    6. SDN Okuru

      Yazının sonu pek olmamış…Yaş mı kuru mu?

    7. SDN Okuru

      sağol oldu mu öyle yaparım

    8. SDN Okuru

      Yazan arkadaşımız Türkçe cahili.

    9. SDN Okuru

      Yazının sonu ne kadar saçma abi. he ya gelsinler bide diz çöküp değişik şeyler yapalım istersen

    10. SDN Okuru

      ayda 1.2 milyon hee ? o fenolar benim narin yerlerimi öperler anca hayırdır lan bi feno oldunuz diye bu özgüven bu şey nedir aylık bide ahahaha hadi lan ordan yıllık olsa hadi neyse

    11. SDN Okuru

      Youtube gibi bir sistem yapsaydı böyle olmazdı. Yani reklam koysaydı. Instagram Facebook ve snapchat mesela reklam veriyor. Twitter da veriyor.

    12. SDN Okuru

      Sondaki yaziya bak Vine'ın suç ne ?
      Sen adamı popüler yap sonra da olanlara bak.

    13. SDN Okuru

      Servis kullanıcılarına maaş falan verilmez saçmalığın lüzmu yok.

    14. SDN Okuru

      bu para isteme konusunu çıkaran ve başlarındaki eleman şu Fransız herif. zahmet edip ismini arayamayacağım ama şerefsizin önce gideni.

    15. SDN Okuru

      gelin hep birlikte bu fenomen olduğunu iddia eden kişilerin hesaplarını ele geçirelim ? rumuz: qospydevil

    16. SDN Okuru

      Halil Söyletmez bunun başını çekiyor

    Diğer yorumları gör (15) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap