Reklam
    Reklam
    Haberler

    Vodafone Su Yüzüne Çıktı!

    İstanbul‘da yaşanan sel felaketinde Vodafone Türkiye de mağdur olmuş, 80 çalışanın görev aldığı, İkitelli Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan veri santrali tamamen kullanılamaz hale gelmişti ve 3.8 milyon abonenin iletişimi etkilenmişti. Firma, bu zararı telafi etmek için yaptığı çalışmalarda sonuca ulaştı ve şu açıklamayı yaptı.

    İşlem Tamam

    Reklam
    Reklam

    Bu vahim ve yıkıcı felaket sonrasında uygulanan “Vodafone iş sürekliliği programı” çerçevesinde, konularında uzman, yetkin ekiplerimiz ve iş ortaklarımızla, büyük bir özveri ve emekle çok başarılı bir çalışma sergileyerek, tüm şebekemizi çalışır hale getirmiş bulunmaktayız.

    Bu sabah saat 08:00 itibariyle 3 milyon ve bugün saat 13:00 itibariyle de diğer 800 bin abonemizin konuşma problemleri çözülmüştür.

    Bu yoğun çalışmalar esnasında başta Türk Telekom olmak üzere Nokia Siemens Networks, Alcatel Lucent, Huawei, Telkom gibi iş ortaklarımızla ve tüm altyapı yüklenicilerimiz ile elele çalışılmıştır.

    Reklam
    Reklam

    Tüm iş ortaklarımıza ve değerli personelimize özverili destek ve çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

    :: Vodafone kullanıcıları ne diyor? Forumda paylaşın.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    7 Yorum

    1. SDN Okuru

      ya ben ankarada oturuyorum beim telefon mesaj atmıyor ama telefon serviscileri sel yüzünden diyor ama ben ankarada oldugum icin etkilermi

    2. SDN Okuru

      hadi geçmiş olsun

    3. SDN Okuru

      sabahtan beri kimseyle konuşamadım işlerimi halledemedim vodafone bunun da zararını karşılayaca mı?

    4. SDN Okuru

      İş prensibi bu olsa gerek

    5. SDN Okuru

      Bazı yayın organları (Karşıt Firma Ağızları) Vodofone bu yönde eleştirdi. Başlık yaptı..
      Onları kınıyorum

    6. SDN Okuru

      Merhaba,
      17:35’e cevap, Ankara’da olan bir abonenin SMS hizmetini İstanbul’daki Server üzerinden aldığından konuşma yaparken SMS atamayabilir.

    7. SDN Okuru

      Vodafone, Mart ayında çıkardığı 300 kişinin ve yakınlarının ahını aldı tabi.

    Diğer yorumları gör (6) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap