İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Sinema

Watch Dogs filmi geliyor! Başrol ortaya çıktı

Ubisoft'un hacker odaklı oyun serisi beyaz perdeye taşınıyor. Watch Dogs filmi için görüşmeler başladı. İşte detaylar.

Ömer Dursun

okunma

Watch Dogs filmi geliyor! Başrol ortaya çıktı

Ubisoft’un uzun yıllardır devam eden tartışmalı oyun serisi nihayet beyaz perdeye geliyor. Hacker macerasını konu alacak Watch Dogs filmi için ilk bilgiler paylaşıldı. Hatta başrol isminin belli olduğu ve kadın bir karakter olacağı bildirildi.

Watch Dogs filmi ne zaman çıkacak?

Watch Dogs filmi için çalışmalar başlamış durumda. Son zamanlarda büyük çıkış yakalayan Sophie Wilde’ın da başrolde olacağı dile getirildi. Korku filmi Talk to Me’de çıkış yapan Wilde, şimdi de live-action olarak hazırlanacak Watch Dogs filminde başrol olacak.

Konuyla ilgili ayrıntılar henüz belirsiz olsa da, oyuna sadık kalacağı düşünülüyor. Bu kapsamda teknolojiyi kullanarak “kanunsuz adaleti” sağlayan hackerlara odaklanacak gibi duruyor. Dolayısıyla Wilde, filmin her merkezindeki yer alan gizemli hacker rolünü üstlenecek.

Filmin yönetim kadrosu da şekillenmeye başladı. Buna göre Plague Tale: Innocence gibi oyunların uyarlamasıyla tanınan Fransız yönetmen Mathieu Turi projeyi yönetecek. Senaryo ise Christie LeBlanc’a ait olacak.

Watch Dogs serisi son zamanlarda büyük tartışma yarattı. Toplamda üç oyuna sahip olan seri, özellikle son yapımı Watch Dogs: Legion ile hayal kırıklığı yarattı. Şehirdeki her karakteri canlandırabildiğimiz oyun, fragmanlardaki heyecanı yaratamadı.

Ancak devam oyunları birçok kullanıcının ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu da beyaz perdeye gelecek uyarlamanın şimdiden merak uyandıracağını gösteriyor. Wilde gibi yükselişte olan oyuncular da seriyi bir üst seviyeye taşıyabilir. Çekimlerin bu yıl başlaması bekleniyor, ancak çıkış tarihinin belirsiz olduğunu hatırlatalım.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (2)

Shou

Kesin yine Assassin's Creed gibi leş birşey olacak.Zaten oyun bana göre 1. oyundan sonra da hiç edildi.2 ve Legion yerine Aiden Pearce hikayesi devam etmeliydi.1.oyun da hikaye bana süre anlamında kısa geldi.Karakter tüm şehri parmağı ile yonetiyordu.Bu bilgiler nereden geliyor falan filan yoktu.3 oyuna dağıtmalıydı.BU FİLM İSE GEÇMİŞİ ANLATMILIYDI.Ama nerdeeee.Dedigimi yapsalar zengin olmuslardi XD

Amonin

Büyük ihtimal ilk oyunun atmosferini değerlendirmeyecekleri için beni pek çekmeyecek olan yapımdır.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.