İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Yazılım

Windows 7 Beta 1 Torrent Ağlarında

Microsoft, Windows 7 ile ilgili sızdırma operasyonlarına devam ediyor. Bir süre önce ekran görüntüsü, resmi siteden paylaşılan ve kısa süre sonra geri çekilen en gelişmiş işletim sistemi sürümü Windows 7 Beta 1 (build 7000), Çinli ve Rus paylaşım siteleri üzerinden torrent ağlarına verildi.

Hakkı Alkan

okunma

Windows 7 Beta 1 Torrent Ağlarında

Microsoft, Windows 7 ile ilgili sızdırma operasyonlarına devam ediyor.  Bir süre önce ekran görüntüsü, resmi siteden paylaşılan ve kısa süre sonra geri çekilen en gelişmiş işletim sistemi sürümü Windows 7 Beta 1 (build 7000), Çinli ve Rus paylaşım siteleri üzerinden torrent ağlarına verildi. Şu anda hızla kopyaları yayılan bu sürümü yükleyen kullanıcılar, ekran görüntülerini paylaşmaya başladı bile. Aşağıda, bu sürüme ait bazı görüntüleri ve hangi ortamlarda paylaşıldıklarını görebilirsiniz.

Görüntüler


Windows 7’nin torrent ağlarında görünüşü

 


Windows 7 Beta 1, kurulmuş durumda.

 


Hakkında (About) kısmında, sürüm yazıyor.

:: Windows 7, Vista’yı ezecek mi dersiniz?

Yazan: Hakkı Alkan

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (2)

SDN Okuru

Vista'dan pek bir farkı yok :S

SDN Okuru

berbat birşeye benziyor. pc çürüyene dek XP :)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.