İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Yazılım

Windows 8.2’ye Başlat Menüsü Gelebilir

Windows kullanıcıları Windows 8.1 güncellemesi ile eski başlat menüsünün geleceği için ilk etapta çok sevinmişti. Ancak 8.1 güncellemesi ile gelen başlat menüsü, Microsoft’un devrim yaratan Metro arayüzünün açılmasını sağlıyordu.

Ender Öztürk

okunma

Windows 8.2’ye Başlat Menüsü Gelebilir

Windows kullanıcıları Windows 8.1 güncellemesi ile eski başlat menüsünün geleceği için ilk etapta çok sevinmişti. Ancak 8.1 güncellemesi ile gelen başlat menüsü, Microsoft’un devrim yaratan Metro arayüzünün açılmasını sağlıyordu.

Windows 7‘den Windows 8‘e geçen kullanıcıların bir türlü alışamadığı yeni başlat menüsü, 8.2 (Threshold) güncellemesi ile yerini eski alışkın olduğumuz başlat menüsüne bırakacağı iddia ediliyor. 3.parti yazılımlar ile eski başlat menüsünü kullanan PC sahipleri bakalım bu uygulamaları yeni güncelleme ile bir rafa kaldıracak mı?

Microsoft‘un şu sıralar üzerinde çalıştığı 8.2 güncellemesini ne zaman yayınlanacağına dair henüz bir bilgi bulunmadığının altını çizelim. Umarız bu güncelleme ile eski başlat menüsü geri gelir.

:: Windows 8’in başlat menüsüne alışabildiniz mi?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (54)

SDN Okuru

Çok birşey değişmedi fakat güvenlik ve görsellik açısından iyi bir sistem ama yine de windows 7 kullanacaklar kullansın pek de bi gelişme yok windows 8.2 yi plus ya da 8.2 olarak sunulacağı söyleniyor güncellemesi ama gerçek olduğu belli değil.

SDN Okuru

gelmesin abi metro daha iyi alışdık valla eski bi başlat menüsü monotonlukdan başka bi işe yaramaz.

SDN Okuru

nefretimsim window8

SDN Okuru

gelsin tabi hatta sistem xp gibi kolay olsun ve tutulsun.

SDN Okuru

madem başlat menüsünü bu kadar çok seviyorsunuz bunun için programlar var..

SDN Okuru

Ne zaman çıkacak 8.2 ?

SDN Okuru

hayır o zaman wd8 in ne özelliği kalacak

SDN Okuru

microsoft 8.31 üzerinde çalışmalar yapıyormuş, windows xp-vista, 7 ve 8 in karışımı olan bu işletim sistemi kullanıcılara ücretsiz olarak dağıtılacakmış..

SilverMan

Onlarca yazılım geliştirilmiş, hatta bazıları oldukça şık ve işlevsel şekilde windows 8'e eski klasik başlat menüsü kazandırabiliyorsa, microsoft seçenek olarak bunu rahatlıkla sunabilir. İsteyen denetim masasından ayarlar nasıl isterse öyle kullanır. Bu zor bir şey değil. Ancak yeni metro arayüzü de o kadar kötü değil. Sadece alışık olduğumuz şeklin biraz dışında o kadar. Şahsen ben çok büyük ihtiyaç hissetmiyorum. Niye bu kadar büyütülüyor bu konu, onu da anlamış değilim.

pcwolf

EhemmiyetsiZ Nickli Üyeden Alıntı Yahu tıklamaya bile gerek yok aslında, güç seçeneklerine kapat düğmesine kapat ı ayarlayın bi defa düğmeye basıp çekin bitsin. Yanlışlıkla basmaları engellemek için ben her zaman kapatırım. En kolayı alt F4.

Daha fazla yorum (43 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.