İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Yazılım

Windows 8 Beta Çok Yakında

Microsoft’un hem mobil cihazlar, hem de bilgisayarlar için hazırlamakta olduğu işletim sistemi Windows 8, farklı arayüzü sayesinde bir hayli ilgiyle beklenen bir yazılım durumunda.

Ruşen Göbel

okunma

Windows 8 Beta Çok Yakında

Microsoft’un hem mobil cihazlar, hem de bilgisayarlar için hazırlamakta olduğu işletim sistemi Windows 8, farklı arayüzü sayesinde bir hayli ilgiyle beklenen bir yazılım durumunda. Yıllardır alıştığımız Windows arayüzünde farklı bir boyut kazandıracak olan bu işletim sistemi, çoğu kullanıcıyı denemek için sabırsızlandırıyor.

Peki Microsoft Windows 8’de hangi noktada? Microsoft, Windows 8’in beta sürümünü piyasaya sürmeden önceki son dönemde şu sıralar.

Hazırlanmakta olan Windows 8, şu anda betadan önceki son haline ulaşmış durumda. Bu son sürümün ardından, beta sürüme geçiş yapılacak. Betanın herkese açık olup olmayacağı konusunda ise henüz kesin bir bilgi bulunmuyor.

:: Windows 8 betayı denemeyi düşünüyor musunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (16)

Blackout

acabuco4 Nickli Üyeden Alıntı Betanın çıkış tarihi net olarak kesinleştimi arkadaşlar ? ya da tahmini çıkış ayı ? Tüketici ön izleme sürümü 29 Şubat tarihinde yayınlanacak.

acabuco4

Betanın çıkış tarihi net olarak kesinleştimi arkadaşlar ? ya da tahmini çıkış ayı ?

SDN Okuru

Alinti: Microsoft BETA YOK dedi, Beta çıktı diye haber nasıl oluyor. http://www.chip.com.tr/konu/windows-8-beta-olmayacak_31635.html Microsoft BETA YOK Dememis, "Beta" yerine "Kullanıcı Önizlemesi - Consumer Preview" ismi kullanilacak, Lütfen daha dikkatli okuyun yazilanlari !!!

CLOUD

çıksın kaç zamandır bekliyorduk zaten.wdp 'de sıkıntı çekmedim ben gerçi,ama güncel sürüme geçmek iyidir.

-Beneficence-

ozkanbey Nickli Üyeden Alıntı İlk defa bir işletim sisteminin betasını denemeyeceğim Çıkınca yorumlara göre alabilirim Aynen

SDN Okuru

Berbat arayuzu nedeniyle hic ilgilenmiyorum. Ozellikler cok abartiliyor. En ufacik bir sey veya hic kullanmayacagimiz ozellikler abartildikca abartiliyor.

SDN Okuru

İnşallah windows 8 de çıkarda . . .

SDN Okuru

Microsoft BETA YOK dedi, Beta çıktı diye haber nasıl oluyor. http://www.chip.com.tr/konu/windows-8-beta-olmayacak_31635.html

SDN Okuru

Daha erken win8'için beklemek lazım.... ;)

DarkDance

kesinlikle denemeyi düşünüyorum.

Daha fazla yorum (6 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.