Windows Phone 7.8, Lumia 900’da
Sizlere geçtiğimiz günlerde aktardığımız buradaki haberle, Windows Phone 7.8 güncellemesinin 2012 yılı içerisinde gelmeyeceği, 2013 yılının ilk ayında güncellemenin çıkacağını aktarmıştık. Windows Phone 7.9′in hangi özellikleri getireceğiz az çok biliniyor.

Sizlere geçtiğimiz günlerde aktardığımız buradaki haberle, Windows Phone 7.8 güncellemesinin 2012 yılı içerisinde gelmeyeceği, 2013 yılının ilk ayında güncellemenin çıkacağını aktarmıştık.
Windows Phone 7.9′in hangi özellikleri getireceğiz az çok biliniyor. O bilgilere buradaki makalemizden ulaşabilirsiniz. Genel kullanım detayları açısından Windows Phone 8‘e benzeyecek olan Windows Phone 7 platformu, 3 farklı Tile boyutu ve 20 tema rengi sayesinde daha fazla özelleştirilebilme imkanı sunuyor.
Nokia’nın geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü amiral gemisi Lumia 900’ye Windows Phone 7.8 işletim sistemi kuruldu ve ufak bir video yayınlandı. Bu videoda Windows Phone 7.8‘in nasıl çalıştığına dair bilgiler edinebilirsiniz. İyi seyirler.
#video_2062#
:: Windows Phone 7.8 güncellemesi, eski modellere talebi arttırır mı?
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Forumda konuşulanlar
Yorumlar (21)
Arkadaşlar lumia 900 ile watsaptan konuşma yapamiyorum yapan yada bilen varmi
Lumia 900 kullanıyorum telefonu aldığım güne pişmanım hiç bir özelliği yok ne bilgisayara bağlanıyor nede güncelleştirme oluyor.
ben 900 kullNIYORUM GÜNCELLEME YAAPAAMADIM YARDUIM EDERMISINIZ
Arkadaslar okumadan yorum yapiyor telefon 900 920 degil dikkat edin once okuyun sonra yorum yapin
Ben lumia 710 kullaniyorum guncellemeyi dört gozle bekliyom. 710 nokia nin tr sayfasindada gizliden bi yer aliyor turkce olsa harika olur bu yuzden windows 7 dusunmeyim 8 alin
Bu telefondan bende var sadece ara yüz değişmiş..Bunu yoldan gecen adamda yapar ayıp be..İnsan en azında yeni özellikler ekler..
sizin okuyacağınız haberide windows phone bilginizide.. denyolar cihaz lumia 920 değil işletim sistemide 7.5 tu 7.8 e güncellenio. ne biçim takipçisiniz bari yorum yapmayın
7.9 yazıyor yazıda onu düzeltin tolga hocam...
Madem dünyadan haberiniz yok; yorum yapmayın, komik duruma düşmeyin bari. 7.8 güncellemesi, WP8 alamayacak telefonlara yeni sistemin bazı öne çıkan özelliklerini kazandırmak için veriliyor. Hani Ice Cream Sandwich güncellemesi alamayan Ginger Bread telefonlara Samsung'un yaptığı gibi.
02.12.2012 12:56 hadi ağla o zaman.