İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil

Windows Phone 7.8, Lumia 900’da

Sizlere geçtiğimiz günlerde aktardığımız buradaki haberle, Windows Phone 7.8 güncellemesinin 2012 yılı içerisinde gelmeyeceği, 2013 yılının ilk ayında güncellemenin çıkacağını aktarmıştık. Windows Phone 7.9′in hangi özellikleri getireceğiz az çok biliniyor.

Tolga Cem Küçükyılmaz

okunma

Windows Phone 7.8, Lumia 900’da

Sizlere geçtiğimiz günlerde aktardığımız buradaki haberle, Windows Phone 7.8 güncellemesinin 2012 yılı içerisinde gelmeyeceği, 2013 yılının ilk ayında güncellemenin çıkacağını aktarmıştık.

Windows Phone 7.9′in hangi özellikleri getireceğiz az çok biliniyor. O bilgilere buradaki makalemizden ulaşabilirsiniz. Genel kullanım detayları açısından Windows Phone 8‘e benzeyecek olan Windows Phone 7 platformu, 3 farklı Tile boyutu ve 20 tema rengi sayesinde daha fazla özelleştirilebilme imkanı sunuyor.

Nokia’nın geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü amiral gemisi Lumia 900’ye Windows Phone 7.8 işletim sistemi kuruldu ve ufak bir video yayınlandı. Bu videoda Windows Phone 7.8‘in nasıl çalıştığına dair bilgiler edinebilirsiniz. İyi seyirler.

#video_2062#

:: Windows Phone 7.8 güncellemesi, eski modellere talebi arttırır mı?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (21)

SDN Okuru

Arkadaşlar lumia 900 ile watsaptan konuşma yapamiyorum yapan yada bilen varmi

SDN Okuru

Lumia 900 kullanıyorum telefonu aldığım güne pişmanım hiç bir özelliği yok ne bilgisayara bağlanıyor nede güncelleştirme oluyor.

SDN Okuru

ben 900 kullNIYORUM GÜNCELLEME YAAPAAMADIM YARDUIM EDERMISINIZ

SDN Okuru

Arkadaslar okumadan yorum yapiyor telefon 900 920 degil dikkat edin once okuyun sonra yorum yapin

SDN Okuru

Ben lumia 710 kullaniyorum guncellemeyi dört gozle bekliyom. 710 nokia nin tr sayfasindada gizliden bi yer aliyor turkce olsa harika olur bu yuzden windows 7 dusunmeyim 8 alin

SDN Okuru

Bu telefondan bende var sadece ara yüz değişmiş..Bunu yoldan gecen adamda yapar ayıp be..İnsan en azında yeni özellikler ekler..

SDN Okuru

sizin okuyacağınız haberide windows phone bilginizide.. denyolar cihaz lumia 920 değil işletim sistemide 7.5 tu 7.8 e güncellenio. ne biçim takipçisiniz bari yorum yapmayın

SDN Okuru

7.9 yazıyor yazıda onu düzeltin tolga hocam...

SDN Okuru

Madem dünyadan haberiniz yok; yorum yapmayın, komik duruma düşmeyin bari. 7.8 güncellemesi, WP8 alamayacak telefonlara yeni sistemin bazı öne çıkan özelliklerini kazandırmak için veriliyor. Hani Ice Cream Sandwich güncellemesi alamayan Ginger Bread telefonlara Samsung'un yaptığı gibi.

SDN Okuru

02.12.2012 12:56 hadi ağla o zaman.

Daha fazla yorum (11 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.