İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Yazılım

Windows Vista’da Mutlu Sona Doğru

Windows Vista için ikinci yama paketi son anlarına yaklaşıyor. Geçtiğimiz günlerde artık sürüm adayı kıvamına gelen yama paketi, bir grup geliştiriciye tekrar birkaç güncelleme yapılarak sunulmuş ve test süreci iyice koyu bir kıvama getirilmiş durumda.

Berkin Bozdoğan

okunma

Windows Vista’da Mutlu Sona Doğru

Windows Vista için ikinci yama paketi son anlarına yaklaşıyor. Geçtiğimiz günlerde artık sürüm adayı kıvamına gelen yama paketi, bir grup geliştiriciye tekrar birkaç güncelleme yapılarak sunulmuş ve test süreci iyice koyu bir kıvama getirilmiş durumda. Önceki süreçlere bakıldığında, bu aşamadan sonra hizmet paketi bir-iki ay içinde piyasaya sürülmüş oluyor.

Yeni Neler Var?

İkinci Vista yama paketinde, SP!’in üzerine tam 691 güncelleme mevcut. Yeni özellikler arasında, Windows Search 4.0, VIA işlemciler için 64 bit desteği, Bluetooth 2.1 için yeni yetenekler, doğrudan Blu-ray yazabilme özelliği ve basitleştirilmiş bir kablosuz ağ yöneticisi bulunuyor.

:: SP2 Mayıs’ta çıkmış olur mu?

Bilgi için: Windows Vista

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (1)

SDN Okuru

sp2yi yükledim artısını fark edemedim.hatta sistemi biraz yavaşlattı gibi.meraklı

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.