İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Yazılım

Windows’ta Ubuntu One Kullanımı

Bilgisayarınızdaki verileri yedeklemek mi istiyorsunuz? Güvenliğe önem veriyor, her yerden verilerinize erişebilmek mi istiyorsunuz? Size bir önerimiz olacak; Ubuntu One ile tanışın! Verilerinizi bulut ortamına kolayca aktarın.

Atalay Keleştemur

okunma

Windows’ta Ubuntu One Kullanımı

Bilgisayarınızdaki verileri yedeklemek mi istiyorsunuz? Güvenliğe önem veriyor, her yerden verilerinize erişebilmek mi istiyorsunuz? Size bir önerimiz olacak; Ubuntu One ile tanışın! Verilerinizi bulut ortamına kolayca aktarın.

Ubuntu One ile verilerinizi bulut ortamına aktarırken, bu verilerinize istediğiniz her yerden (web’den, masaüstünüzden, cep telefonunuzdan) güvenle erişebileceksiniz. Bunun için tek yapmanız gereken ücretsiz Ubuntu One hesabınızı oluşturmanız.

Video anlatım

Geçtiğimiz hafta resmi blog sayfasında duyurusu yapılan betadan kurtulan Windows sürümünü, kurulum aşamasından itibaren bu videomuzda izleyebilirsiniz. Ubuntu One ile yedeklemenin ne kadar basit olduğunu göreceksiniz.

#video_841#

Yedekleme işlemi için güvenli ve kolay bir çözüm arıyorsanız Ubuntu One tam size göre bir yazılım diyebiliriz.

:: Ubuntu One hizmetini beğendiniz mi?

Yazan: Erkan Calp
 

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (8)

SDN Okuru

videoda niye ses yok ?

SDN Okuru

flaş bellek her zaman daha iyi bilgi cebimde daha güvende bence birde acaba flaş bellek gibi virüs bulaşır mı acaba

SDN Okuru

ubuntu one tutmadı. millet hala gnome 2 kullanmaya devam ediyor. Hatta ubuntu one yüzünden linux mint en popüler ikinci linux işletim sistemi konumunda şu anda

SDN Okuru

dropbox ta güzel ama 5 gb ile ubuntu one daha güzel. yalnız windowsa bunu açması üzdü beni windows günahını bile vermiyor. Bu ne paylaşımcılıktır yav :@

__kadıköyRAP__

Ubuntu One da Dropbox gibi doğrudan erişim veriyormuş güzel.

crazy_toxic

Ubuntu One,Dropbox,Live Mesh bla bla bla. bunlarda lazım ve gerekli flash bazen bozuluyor. Unutkanlık şu hızla gelişen teknolojide vazgeçilmezimiz.

mylife.eg

Flash bellek taşımak daha iyi gibi

whoobay

Kullanımı çok kolay. Tavsiye ederim.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.