Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    Workcube’den Apple’a Yüzde Yüz Destek

    Bugüne kadar ERP çözümleri üreticileri tarafından sıklıkla göz ardı edilen Macintosh kullanıcılarına, tüm modül ve ekranlarını sorunsuz biçimde kullanma imkanı veren Workcube, son olarak Workcube PDA portal çözümünü de iPhone’u destekler hale getirdi.
     
    Kurumsal yazılım pazarında MAC kullanıcıları genellikle göz ardı edilen bir grup. Bunu da Türkiye’de MAC kullanımının çok yaygın olmamasının da etkisi büyük ama başta ABD olmak üzere dünyada Macintosh kullanıcı sayısı çok fazla.  

    ERP, CRM, İnsan Kaynakları, B2B, B2C gibi  %100 internet tabanlı tüm Workcube çözümleri Macintosh işletim sistemlerinde kullanılan Web browser yazılımı Safari’de hem görüntü hem de fonksiyonellik açısından %100 performansla çalışıyor.

    Reklam
    Reklam

    Workcube’un Mac severlerin ve iPhone kullanıcılarının yüzünü güldüren son yeniliği ise Workcube PDA Portal çözümü ile iPhone’u %100 desteklemesi. 4 yıldır tüm operasyonlarını Workcube ERP ile yöneten Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet, saha ekiplerini de iPhone üzerinden yönetiyor.

    :: Konu hakkındaki düşüncelerinizi buradan paylaşın.

    Reklam
    Reklam

    Normal
    0

    21

    false
    false
    false

    Reklam
    Reklam

    TR
    X-NONE
    X-NONE

    MicrosoftInternetExplorer4


    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    1 Yorum

    1. SDN Okuru

      Pronet alarm sistemleri 2 milyon ytl bayılınca Workcube iphone kullanan personelini rahatlattırmak için. Workcube bu atağa geçti yoksa yine çok beklerdiler : )

    Yorum Yap Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap