İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun
  3. PlayStation

Xbox One Daha Çok Para Harcatıyor

Bütün shooter oyunlarının yayıncıları Sony’nin değimiyle shooter oyunların yeni evi PlayStation 4’e yönelirken Ubisoft yeni oyunu The Division’ı ekstra para ve zaman harcayarak Xbox One’a da çıkarmakta kararlı.

Fatih Koç

okunma

Xbox One Daha Çok Para Harcatıyor

Bütün shooter oyunlarının yayıncıları Sony’nin değimiyle shooter oyunların yeni evi PlayStation 4’e yönelirken Ubisoft yeni oyunu The Division’ı ekstra para ve zaman harcayarak Xbox One’a da  çıkarmakta kararlı. Peki neden? Ubisoft’un son finansal raporuna baktığımızda bunun sebebini açık bir şekilde görebiliyoruz.

Ubisoft’a göre PlayStation 4 kullanıcılarının harcadığı her bir dolar için Xbox One kullanıcıları 1.25 dolar harcıyor. Önemli bir fark söz konusu olduğundan Ubisoft, daha çok para harcayan Xbox One kullanıcılarının yanında kalmayı tercih ediyor.

Ubisoft ayrıca yaptığı satışların platformlara dağılımlarını da paylaştı. %41 ile PlayStation 4 liderlik koltuğuna otururken geri kalan kısmı %27 ile Xbox One, %12 ile PC, %6 ile Wii ve %4 ile Xbox 360 tamamlıyor. Kalan %10luk kısımda ise PlayStation 3 ve mobil yer alıyor.

Her ne kadar Xbox One kullanıcıları daha çok para ödese de PlayStation 4’ün kullanılma oranı hala çok yüksek. Xbox One satışları PlayStation 4’ün gerisinde kalsa da Microsoft anlaşılan bu açığı kapatmanın yollarını bulmuş.

::Xbox One mı PlayStation 4 mü?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (6)

SDN Okuru

Ps 4 icin vr ciksin fark iyice artacak

SDN Okuru

xbox one alınmaz...

SDN Okuru

Bu senin tespitin paronayak bir tespit İphone taraftarlarının android cihazlara olan görüşü gibi olmuş.

SDN Okuru

PS4'cülere genelde anası babası alınca oyun alamıyorlar yavrucaklar o yüzdendir. Xbox One alan kendisi aldığı için oyunuda alabilir.

SDN Okuru

Bende her iki cihazda mevcut tabi ilk cihaz xbox du ilk çıktığından bu yana iki yıl aralıksız kullandım ps4 içimde hep yara idi dayanamadım aldım iki cihazı kullanmış biri olarak tek kelime ps4

SDN Okuru

PS4 bu işin hakimi

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.

Reklam