Xiaomi’den büyük başarı!
Xiaomi başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Bugün şirket yetkilileri tarafından yapılan açıklama ile birlikte Xiaomi'nin başarısı yeniden gözler önüne serildi.
Son zamanların yükselen firmalarından biri olan Xiaomi, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Bildiğiniz üzere 2018’in başlarında şirketin CEO’su Lei Jun yapmış olduğu açıklama ile birlikte yıl içerisinde, 100 milyon akıllı telefon satmayı planladıklarını açıklamıştı.
Bugün Xiaomi’nin resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamadan da görebileceğimiz üzere, şirket tarafından belirlenen hedefe daha 2018 yılı bitmeden ulaşıldığı görmekteyiz.
Xiaomi başarısını sürdürmeye devam ediyor!
Twitter üzerinden yapılan paylaşım ile birlikte bu yıl içerisinde şirketin 100 milyon adet akıllı telefon sevk ettiği duyuruldu. Kullanıcıların büyük ilgisi için sayısız teşekkürde bulunan CEO Lei Jun, hedeflerine yıl bitmeden ulaşmalarına katkı sağlayan ortaklarına da ayrıca teşekkürde bulundu.
"Xiaomi Corporation's shipment of smartphones has exceeded 100M units, successfully reaching the full-year target set last September." – Lei Jun
2018 target reached ahead of schedule! Wow, big thanks to all our fans and partners. #ThanksMiFans #NoMiWithoutYou pic.twitter.com/tWdAInYaep
— Xiaomi (@Xiaomi) October 27, 2018
Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz yıl açıklanan veriler ile birlikte 90 milyon barajına ulaştığını duyurulan şirket, şimdi ise 100 milyon barajını aşarak hızla yükselişine devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Mi Mix 3 modelinin de yıl sonunda açıklanacak olan satış rakamlarını daha üst seviyelere taşıyacağını vurgulayan analistler, 2018’in Xiaomi’nin yılı olacağını da ön görüyorlar.
Çin pazarında da yükselişine devam eden teknoloji devi hatırlayacağınız üzere Türkiye’deki ilk resmi mağazasını açmıştı. Ülkemizdeki kullanıcılar tarafından da sevilerek kullanılan markalardan biri olan Çinli dev, görünen o ki ilerleyen yıllarda akıllı telefon pazarına daha da ağırlığı koyacak. Peki siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz…
Son olarak ise geçtiğimiz aylarda Vadi İstanbul’da açılan ilk resmi mağazayı gezdiğimiz videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Forumda konuşulanlar
Yorumlar (14)
Alem buysa gral huaviy
MIUI=miyuay= Mavi Ay diye okuyorum artık. Gelin bu okuyuşu yaygınlaştıralım. (cnyd)
Mealesef Redmi5 Plus ses kayıt kalitesi aşırı derecede kötü. Kendi uygulamaları sizden herşeye erişim izni istiyor. Bu izinleri vermeden telefonu tam kullanamıyorsunuz. (Cnyd)
Xioami miui 10 güncellemesi halletsin hep erteliyor lütfen yapmayın gardaş
Huawei nova 3 kullanıyorum tasarım stabilitasyon harika hiç bir tel babamızın markası değil ama huawei çok yol aldı. Darısı xiomi ye
Yıllardır Xiaomi ve MIUI kullanıyorum ve çok memnunum. Android'in her türlüsünü denedim, iOS'u da denedim ama hiç biri MIUI gibi kullanışlı ve güzel değil. Kullanışlılık yönünden iOS en kötü tecrübem oldu. Yalnızca bir ay dayanabildim.
Tek marka bilirim o da Huawei.
Yaklaşık 8 aydır Xiaomi mi note 3 kullanıyorum. Çok çok memnunum. Hiçbir kusur, sorun, sıkıntı yaşamadım. Döviz fırlamadan önce 1600 TL ye almıştım 😀
Yav he he
Çin 2 milyar olunca 100 milyon hedef koymak kolay olsa gerek önemli olan globalde yakalanacak başarıdır mesele mağza açmakla bitmiyor mediamarkt bestbuy gibi küresel oyuncuların mağzasında standı açmak önemli . Bunu bir çinli Huawei başardı sonradan girdiği sektörde samsung ve apple nin korkulu rüyası oldu.