İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil

Xperia T’ye Alpha Jelly Bean Geldi!

Sony‘nin IFA 2012‘de tanıttığı akıllı telefonlarından Xperia T için Jelly Bean çalışmaları devam ediyor. Sony tarafından yayınlanan Alpha aşamasındaki Jelly Bean sürümü, tam anlamıyla stabil çalışan bir sürüm değil.

Tolga Cem Küçükyılmaz

okunma

Xperia T’ye Alpha Jelly Bean Geldi!

Sony‘nin IFA 2012‘de tanıttığı akıllı telefonlarından Xperia T için Jelly Bean çalışmaları devam ediyor. Sony tarafından yayınlanan Alpha aşamasındaki Jelly Bean sürümü, tam anlamıyla stabil çalışan bir sürüm değil.

Kablosuz bağlantılarında onay bekleyen güncelleme, bu yüzden kablosuz ağ konusunda sıkıntılar yaşıyor. Ayrıca sızdırılan yazılımın içerisinde Google uygulamaları bulunmuyor. Google haritalar, Play Store gibi pek çok uygulama, ROM üzerinde yer almıyor.

Onay süreci bittikten sonra, son eklemelerle beraber resmen piyasaya sürülecek olan güncelleme, Mart ayına kadar kullanıma sunulacak gibi gözüküyor.

Geliştiricilerin genel olarak test edeceği yazılım, ana hatlarıyla oluşmuş durumda. Buradan sonra herhangi bir sorun olmadığında, ek uygulamalar eklenerek, güncelleme tamamlanacak.

:: Sony’nin güncelleme politikasını beğeniyor musunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (14)

SDN Okuru

Arkadaşlar s en sona acmışsınız ama bu firmanın Zden sonraki android gemisi xperia s çok mantiksiz çalışıyorlar adamlar amiral gemisine güncelleme vermiyor ara modellere güncelleme veriyor keşke zamanında 4s imi satıp xperia s almasaydim (öneri üzerine almıştım)

SDN Okuru

28.01.2013 16:29 samgirller basmış yine

Connections

Sony ancak Lgyle güncelleme hızında kıyaslanabilir Samsung Lider bu konuda

SDN Okuru

sony'nin hiçbir güncellemesi stabil değil

SDN Okuru

Samsung 2011 de çıkan telefonuna bile güncelleme verdi sony en son çıkan telefonlarına bile güncelleme vermekten aciz.Xperia z çıkar 3 ay sonra fiyatı 1300 olur klasik bir sony işte

SDN Okuru

Burada bir videosu var,ekran kilidi çok başarılı olmuş çok şık duruyor http://www.youtube.com/watch?v=I9_BkIpW-og

SDN Okuru

s,t,ion farkları pek yok gibi s fiyat avantajı var fakat kasanın alt kısmı kötü

SDN Okuru

Yeni tuş kilidi çok havalı olmuş bence

SDN Okuru

28.01.2013 13:16 1.5 ay geç gelince ne oluyor anlamış değilim,sony yeni arayüz ekliyor o yüzden uzun sürmesi normal

SDN Okuru

Sony de adam olmaz, aylardir 4.1 guncellemesi veremedi xperia t icin, en yeni telefonlara veremiyorsan yapma bu isi kardesim!

Daha fazla yorum (4 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.