Teknoloji Haberleri

    Yeni Chrome güncellemesi ile her şey kontrol altında

    Yeni Chrome güncellemesi ile birlikte İnternet tarayıcıları çok daha kullanışlı hale geliyor. En çok kullanılan tarayıcı ünvanını taşıyan Chrome, sekme karmaşıklığına yeni bir çözüm getiriyor.
    yeni chrome güncellemesi, chrome 79 güncellemesi, en çok kullanılan tarayıcı

    Açık kaynak kodlu Chromium üzerine inşa edilen tarayıcı, yeni Chrome güncellemesi ile çok daha kullanışlı hale geliyor. En çok kullanılan tarayıcı ünvanını kimseye bırakmak istemeyen Google, kullanıcılar için yeni bir medya kontrol güncellemesi getirdi.

    Google, her ne kadar pazarın lideri konumunda olsa da Firefox, Opera ve Microsoft Edge gibi yine açık kaynak kodlu birçok rakibi bulunuyor. Özellikle Firefox ve Opera eklentileri ve geniş kullanıcı kitlesiyle Chrome’un pazar payını tehdit eden en büyük rakipler.

    Yeni Chrome güncellemesi neler getiriyor?

    Chrome 79 güncellemesi uzun süredir gündemde. Google sürekli olarak yeni güncellemeler yayınlayarak kullanıcılarına yeni özellikler sunuyor.

    Yeni Chrome güncellemesi ile birlikte güvenlik önlemlerini arttıran Google, tarayıcınızda açtığınız medyaların kontrolü için de yeni bir özellik yayınladı.

    Bu özellikle birlikte Chrome kullanıcıları, tarayıcılarda nerede açtığını unuttuğu tüm medyaları bir yerden kontrol etme imkanına sahip olacak.

    Tarayıcı penceresinin sağ tarafında, arama sekmesinin yanında yer alan nota şeklinde bir simge, Chrome 79 güncellemesi ile birlikte karşımıza çıktı.

    yeni chrome güncellemesi, chrome 79 güncellemesi, en çok kullanılan tarayıcı

    Bu simgeye tıkladığınızda, sekmelerde yer alan tüm medyaların kontrolünü sağlayan basit bir başlat- geri al-durdur düğmesi karşımıza çıkıyor.

    Bilgisayar üzerinden çalışan İnternet tarayıcıları, mobil İnternet ile birlikte eski gücünü yitirdi. Buna rağmen halen İnternet tarayıcısı dünyasında bitmeyen bir rekabet var.

    Peki siz ne düşünüyorsunuz, yeni Chrome güncellemesi ile birlikte Google tarayıcı pazarında en çok kullanılan tarayıcı ünvanını daha da ulaşılmaz bir yere taşıyabilir mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    7 Yorum

    1. Anonim

      Hiç bir işe yaramayan bir özellik. Bunun yerine PiP ekleselerdi 10 numara olurdu.

    2. Anonim

      bu özellik daha öncedende vardı fakat kapalı ve chrome://flags bölümünden açılıyordu diye hatırlıyorum

    3. Anonim

      telefondan hala ayrı kullanıcı girişi yapılamıyor. android de cache ve data silmeden ayrı kullanıcı girişi yapamıyorsun! asıl bunu düzeltmeleri lazım

    4. Teknoloji Dostu

      Bunun yerine telefondan video izlerken direky tv ye aktarma secenegi getirsinler youtube gibi izlerlen tıklıyon tak video tv de

    5. Teknoloji Dostu

      En güvensiz tarayıcı. Reklam virüsü bulaştırıyor telefona. Kurtulmak için telefona format atmak zorunda kalıyorum. Onun için Samsung İnternet browser kullanıyorum.

    6. mbusrad

      Merhaba. Bu özelliği bilgisayardan kullandığım Google Chrome’dan nasıl devre dışı bırakabilirim acaba? Şu anda hiçbir videonun sesi gelmiyor.

    Diğer yorumları gör (6) Yorum Yap

    Yorum Yaz