Yeni CoD için İlk Haber Infinity Ward’tan
Activision’un köklü serilerinden biri olan Call of Duty, kısa sürede önemli bir oyuncu kitlesine erişmeyi başarmıştı. Dördüncü oyunuyla birlikte modern savaşlara adım atan seri, World of War ile bir kez daha 2.

Activision’un köklü serilerinden biri olan Call of Duty, kısa sürede önemli bir oyuncu kitlesine erişmeyi başarmıştı. Dördüncü oyunuyla birlikte modern savaşlara adım atan seri, World of War ile bir kez daha 2. Dünya Savaşı temasına geri dönüş yapsa da, bu atılım tek oyunla sınırlı kalmıştı.
Geçmişten Geleceğe
Geçtiğimiz yıl yayınlanan Black Ops 3’le bizleri bir kez daha gelecek temalı savaşlara götüren serinin bu sene nasıl bir atmosferle oyuncuların karşısına çıkacağı ise büyük merak konusu.
Bilindiği üzere Activision, Call of Duty serisindeki kaliteyi arttırmak için geliştirme görevini 3 farklı stüdyoya vermiş ve her oyun için 3 yıllık bir yapım süresi sunmuştu.
Sahne Infinity Ward’ın!
2016 ile birlikte sıra tekrardan Infinity Ward’a gelmiş oldu. Bu sene yayınlanacak olan Call of Duty oyununu geliştiren Infiniy Ward ekibi oyunla ilgili olarak ilk mesajını da yayınladı.

Infiniy Ward, takipçileriyle paylaştığı mesajda “Bu sene harika geçecek. Hadi yapalım şu işi” ibaresine yer verdi.
Özellikle “hadi yapalım (bitirelim) şu işi” kısmı bir Counter Strike sloganı gibi dursa da, Infinity Ward’ın yeni CoD oyununun başarısından bir hayli emin göründüğünü söylemek mümkün.
:: Sizce yeni Call of Duty oyunu ile seri 2. Dünya Savaşı temasına geri dönmeli mi?
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Forumda konuşulanlar
Yorumlar (16)
Kardeşim "Let's Do This" İbaresi CoD MW'dan beri olan bir slogandır. Hatırlarsanız Multiplayer modunda "Let's do this Marines!" diye başlanır TDM maçlarına.CS'de neymiş yahu.
mw2 den sonra cozuttular
Ulan soap öldü. Zaten price demişti. Makarov savaş bitti diyince CPT. price benim savaşım sen ölünce biter demişti. Üzülmeyin herşeyin bi sonu var dünyada :) simdi tek dileyimiz bizi galeyana getirecek kursunlarin havada ucustugu alttan mehter acip yardiracagimiz bir ikinci dünya savasi oyunu :)
mw3 de duvardaki tablolarda ayasafyanın resimleri vardı acaba mw4 türkiyede geçebilirmi?
mod 3 de dikatinizi çekmişse duvardaki resimlerde hep ayasofyanın resimleri vardı belki mod4 de türkiyede geçer.
World at War 2 gelsin tekrar bağrımıza basalım bu seriyi. Uçan kaçan adamlar istemiyoruz yeter artık. Seri MW3'ten sonra iyice çuvalladı. Ghosts, Black Ops 2 ve Advanced Warfare oyunlarını hiç beğenmedim.
CoD4 Modern Warfare sonrası sıvazladılar. 2. Dünya Savaşının unutulmaz operasyonlarını yansıtan bir oyun çıkarsalar iyi olur, uçak, tank vs kullanımı heyecanlı olurdu ;-)
ne Galan söyliyeyim.modern warfare serisi en cok hosuma giden serisi idi.modern savas silahlari degil de bugün kü silahlari ile entegre etseler daha iyi olur.bu yüzden inifinity ya ghost 2 serisinde devam edecek yada yeni bir seriyle karsimiza cikacak dir.
mw3 den sonra iyice bozukdu cod serisi
CoD mu TV dizisi mi anlamadım :)