Yeni iPad Pro 2020 kutusundan çıkıyor
Apple, 18 Mart günü düzenlediği etkinlikte iPad Pro 2020 ve Macbook Air 2020'yi tanıttı. Yeni iPad Pro 2020 kutu açılışı ile karşınızdayız.
Apple, 18 Mart günü internet üzerinden düzenlediği etkinlikte iPad Pro 2020 ve Macbook Air 2020 modelleri ile karşımıza çıkmıştı. Cihazların tanıtılmasının üzerinden bir ay geçti ve 11 inç yeni iPad Pro 2020 kutu açılışı ile karşınızdayız.
6399 TL başlangıç fiyatı ile ülkemizde satışa sunulan bu model, Magic Keyboard isimli yeni klavye aksesuarı sayesinde touchpad veya Apple’ın tabiriyle izleme dörtgenine sahip olabiliyor. Bu sayede adeta bir dizüstü bilgisayar görünümüne kavuşuyor, ancak Magic Keyboard henüz ülkemizde satışa sunulmuş değil.
Yeni iPad Pro 2020 kutu açılışı (11 inç)
11 inç büyüklüğündeki IPS LCD ekranı 1668×2388 piksel çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı sunan tablet, Apple A12Z Bionic’den güç alıyor. 2.5 GHz hızındaki bu sekiz çekirdekli işlemci, 8 çekirdekli bir GPU’yu bünyesinde barındırıyor.
6 GB RAM’e sahip olan tablet 128 GB, 256 GB, 512 GB ve 1 TB olmak üzere dört depolama seçeneği ile karşımız çıkıyor. 12 Megapiksel çözünürlüğündeki f/1.8 diyaframa sahip ana ve 10 Megapiksel çözünürlüğündeki f/2.4 ultra geniş açılı kameraya LiDAR tarayıcı eşlik ediyor.
Arka kamera ile 4K / 60 FPS video kaydı yapılabiliyor. Önde ise 7 Megapiksel f/2.2 diyaframa sahip kamera yer alıyor. iPad Pro 2020 kutu açılışı videomuz sonrasında cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Forumda konuşulanlar
- Yeni iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil ve Keyboard’ın Türkiye fiyatı belli oldu!0 cevap
- iPad’lerde kablosuz şarj dönemi! Yeni iPad Pro, MagSafe ile şarj edilebilir!1 cevap
- Apple etkinliğinde yeni cihaz: Yeni iPad mini tanıtılabilir!0 cevap
- Yeni iPad ve Mac’lerin çıkış tarihi belli oldu mu?Yeni cihazlardan ne bekliyoruz?1 cevap
Yorumlar (13)
keşke benimde olsa maddi durumumuz iyi değil
İpad fiyatı 6,399 klavye ise 1,399 toplam 7,400 güle güle kullanın eski modelinize talibim
Harika keşke benim olsa Affinity desing ve procreate inceleyin programlarını
Harika keşke benim olsa
Güzel bir sunum çok teşekkür ederim. İncelemeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Ağzınıza yüreğinize sağlık.
Evet bu gün bende aldım fakat klavye'nin fiyatı çok pahalı diğerleride öyle şu aksesuarlarda düzgün bir fiyatlandırma yapsa çok iyi olur apple için insanlar alamıyor çok fazla gerçekten
Renk olarak hangisini önerirsiniz?
Sayın SD Bey, tabirimi caiz görün ama bu tablet için çekiliş yapmayı düşünür müydünüz?
Abi Microsoft Surface Pro 6 ve 7 guclu degil mi?
Fiyat nedir