İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun

Zombiler Her Yerde!

Alabildiğine geniş alanlarda, aciz zombilere(!) türlü eziyetler etme teması üzere hazırlanan ilk Dead Rising, her nesneyi silah olarak kullanabilme özelliğiyle büyük ilgi çekmişti. Şimdi ise Capcom, Dead Rising 2’nin 2010 yılında yeni nesil konsollar ve PC için çıkacağını müjdeledi.

Erhan Kahraman

okunma

Zombiler Her Yerde!

Alabildiğine geniş alanlarda, aciz zombilere(!) türlü eziyetler etme teması üzere hazırlanan ilk Dead Rising, her nesneyi silah olarak kullanabilme özelliğiyle büyük ilgi çekmişti. Şimdi ise Capcom, Dead Rising 2’nin 2010 yılında yeni nesil konsollar ve PC için çıkacağını müjdeledi. Aksiyonun yanı sıra RPG öğeleri de içerecek olan oyunla ilgili internete düşen son görsellere mutlaka göz atın.

Galeriyi gezmek için tıklayın.

:: Zombilerden korkar mısınız?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.