İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil
  3. Akıllı Telefon

ZTE Blade V8 Mini tanıtıldı

Çin’in popüler akıllı telefon üreticilerinden ZTE’nin, MWC 2017 etkinliği kapsamında Blade V8 Lite modelinin ardından duyurusunu gerçekleştirdiği bir diğer akıllı telefon modeli ise, ZTE Blade V8 Mini oldu.

Mehmet Ali Ertunç

okunma

ZTE Blade V8 Mini tanıtıldı

Çin’in popüler akıllı telefon üreticilerinden ZTE’nin, MWC 2017 etkinliği kapsamında Blade V8 Lite modelinin ardından duyurusunu gerçekleştirdiği bir diğer akıllı telefon modeli ise, ZTE Blade V8 Mini oldu.

ZTE’nin büyük ekranlı akıllı telefonları kullanmakta zorluk çeken kullanıcılara yönelik geliştirdiği Blade V8 Mini, orta seviye donanımı ile sosyal medya ve müzik gibi ihtiyaçları rahatlıkla karşılayabilecek düzeyde.

Gelin, ZTE Blade V8 Mini özelliklerine ve tasarımına hep birlikte bakalım.

ZTE Blade V8 Mini özellikleri

Qualcomm’un 1.4 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 435 işlemcisinden ve Adreno 505 grafik biriminden güç alan Blade V8 Mini, 5 inç büyüklüğünde 1280×720 piksel çözünürlük sunan bir ekrana ev sahipliği yapıyor.

17-02/27/zte-blade-v8-mini-via-techradar.jpg

2 GB RAM’in ve 16 GB dahili depolama alanının yer aldığı telefon, yetersiz kaldığı durumlarda microSD kart ile kullanıcılara depolama alanını 256 GB’a kadar artırma şansı sunuyor.

17-02/27/zte-blade-v8-mini-1-via-techradar.jpg

Fotoğraf tutkunlarının ihtiyacını karşılayabilmek için arka tarafında 13 megapiksel ve 2 megapiksel çözünürlüğünde kameraya ev sahipliği yapan Blade V8 Mini‘nin, ön yüzünde 5 megapiksellik bir kamera yer alıyor.

143.5 x 70 x 8.9 mm boyutlarında olan ve 2800 mAh kapasiteli bataryadan beslenen ZTE Blade V8 Mini, Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile kutudan çıkacak.

:: ZTE Blade V8 Mini hakkında ne düşünüyorsunuz? 

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (6)

SDN Okuru

800 Tl ye gelse su bes inch mini mi okur yhaa cilar oluculer hemen alir sizin o sorunlu gmd nize bin basar mi favorun gozunu seveyim

SDN Okuru

5 inç ve mini. Tam dayaklık bunlar. 400 serisi işelmci kullanmak çin zaten söze gerek yok.

SDN Okuru

yeniden yeniden bir telefon haberi

SDN Okuru

Zte işi bilmiyon he. Nubia serisini getirsene Türkiyeye !

SDN Okuru

5 inç ekran mini mi oldu :-)

SDN Okuru

5 inch ekranlı telefonlar mini oldu... İşe bak!

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.