İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Teknoloji

Zune Telefon Yalan Oldu

Project Pink adını taşıyan ve Microsoft’un iPhone‘a rakip olarak çıkaracağı Zune markalı bir cep telefonunun ocak ayındaki CES 2009 fuarında tanıtılacağı söylentilerine firmadan yanıt geldi.

Erhan Kahraman

okunma

Zune Telefon Yalan Oldu

Project Pink adını taşıyan ve Microsoft’un iPhone‘a rakip olarak çıkaracağı Zune markalı bir cep telefonunun ocak ayındaki CES 2009 fuarında tanıtılacağı söylentilerine firmadan yanıt geldi. Zune Grup Müdürü Brian Seitz, yaptığı açıklamada “CES’te Zune markalı bir cep telefonu tanıtmayacağız.” şeklinde net bir ifade kullandı. Zune yazılımının yüklü olduğu bir cep telefonu söylentisi, birkaç aydır internet ortamında dolaşıyordu. Ancak Project Pink yine de Zune özellikleri taşıyan birkaç farklı cihaz şeklinde kendini gösterebilir. Bakalım Microsoft, CES 2009’da kullanıcılara ne gibi sürprizler yapacak.

:: Konuyla ilgili görüşlerinizi forumda paylaşın.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.