Reklam
    Reklam
    Android

    Facebook mobil verinizi tüketmesin!

    Opera tarafından sunulan Opera Max 3 uygulaması sayesinde, Facebook ve benzeri sosyal medya platformlarının mobil veri kullanımını kısıtlamanız mümkün. İşte, başarılı Android performans ve gizlilik yazılım paketine gelen son güncellemenin kullanıcılarına sundukları.

    Android için Opera Max 3 mobil verinizi koruyor!

    Opera Max, Android’in varsayılan olarak ayrı ayrı her uygulama için sunduğu yönetimi bir adım öteye taşıyor. Uygulamaların ne kadar veri tükettiğini takip edebildiğiniz Opera Max, isterseniz bu uygulamaların internete erişimini engellemeniz için de bir seçenek sunmakta.

    Reklam
    Reklam

    Veri yönetimi özelliğine sahip olan Opera Max 3 sürümü ile birlikte, arka planda acımasızca mobil veri sömüren uygulamaların önüne geçebiliyorsunuz. Opera bu uygulama sayesinde ortalama olarak Instagram’da yüzde 60, Pinterest’te yüzde 50 ve LINE, BBM ile Zalo gibi uygulamalarda yüzde 40’a varan veri tasarrufu yapılabileceğini belirtiyor.

    Esas dikkat çekense Opera Max 3’ün sunduğu Facebook için Tasarruf adlı özellik. Facebook mobil websitesinin bir VPN üzerinden yüklenmesini sağlayan bu kısayol sayesinde, Facebook tarafından tüketilen veri miktarında yüzde 50’ye varan tasarruf sağlanabiliyor.

    Reklam
    Reklam

    Eğer siz de Android cihazınızda mobil verinizin bir anda tükenmesinden şikayetçiyseniz Opera Max 3 uygulamasına bir göz atmanızda fayda var.

    #video_14605#

    :: Uygulamaların arka planda mobil verinizi harcaması konusunda ne düşünüyorsunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    7 Yorum

    1. SDN Okuru

      haberi okuyunca iyi güzeldi ama play a girdiğimde yorumlardan vazgeçtim.

    2. SDN Okuru

      kendisinin deli gibi sarj yemesi ne olacak?

    3. SDN Okuru

      Önemli olan uygulamaya yapabilmesi. Mobil siteye bir şekilde yapabiliyoruz zaten.

    4. SDN Okuru

      Bu kadar yazıyı görünce bilgi veriyorsunuz zannettim. Aynı cümle ve aynı anlama gelen cümlelerden başka birşey yok. Opera max 3 ile yüzde elli tasarruf sağlayabilirsiniz cümlesi anca bu kadar uzatılabilirdi.

    5. SDN Okuru

      Güzelim uygulamayı mahvettiler. Yok saatli yok dakikalı. Ah ah

    6. SDN Okuru

      Facebook uygulamasına da dahili olarak veri tasarrufu özelliği gelmiş bu arada

    7. SDN Okuru

      Arkadaşlar bu işler boş işler arkaplanda çalışmasını istermiyorsanız Greenfy adlı uygulama var bunu kurun sonra uyutma modunu ayarlayın birde ben anlatmayım googleye yazın nasıl kullanıldığını.

    Diğer yorumları gör (6) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap