Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    Uzun yola gider: 145 kilometre menzilli elektrikli bisiklet MOD Berlin tanıtıldı!

    Tek şarjla 145 kilometre giden elektrikli bisiklet MOD Berlin tanıtıldı. İşte beş farklı sürüş moduna sahip olan MOD Berlin'in detayları..
    145-kilometre-menzilli-elektrikli-bisiklet-tanitildi

    MOD bugün menzili ile dikkat çeken yeni elektrikli bisikleti Berlin’i piyasaya sürdü. Tek şarj ile 90 mil yani 145 kilometre yol katedebilen MOD Berlin, hem özellikleri hem fiyatı ile dikkat çekti. İşte karşınızda üstünde şehir bile değiştirebileceğiniz elektrikli bisiklet MOD Berlin.

    Son zamanlarda artan trafik insanları alternatif çözümlere sürüklüyor. İlk adımda 50 cc motosikletler mantıklı gelse de, şimdilerde scooter ve elektrikli bisiklet modelleri hayli rağbet görüyor. Bunun ana sebebi ise hem maliyet hem de vakitten tasarruf. Bu minvalde yeni bisikletinin üretimini tamamlayan MOD, Berlin modelini gözler önüne sürdü.

    Reklam
    Reklam

    Tam şarj ile 145 kilometre menzil sunan MOD Berlin, açıklamalara göre 750W’lık bir motora sahip. Maksimum 45 kilometre/saat hıza ulaşabilen Berlin, iki adet aküyü üzerinde taşıyor. Menzil ve hızın yanında sürücü güvenliğine de önem veren MOD, yeni elektrikli bisikleti üzerine hidrolik disk frenleri yerleştirmeyi ihmal etmiyor. Aynı zamanda geniş bir seleye de sahip olan MOD Berlin, sürüş bilgilerini görebileceğiniz renkli S3 ekranı gidon üzerine taşıyor.

    Farklı sürüş deneyimleri için Eco, Boost, Turbo, Cargo ve Fit olmak üzere beş adet sürüş modunu Berlin bisikletin içerisine yükleyen MOD, bisikleti çeşitli alanlarda en etkili şekilde kullanmanıza imkan sağlıyor. Sepet, koltuk veya bagaj çantası gibi aksesuarlara da uyum sağlayan MOD Berlin, 2500 Dolar’dan başlayan fiyatlarla satılıyor. Bu fiyatı vergisiz 82 bin TL civarına denk gelirken, ülkemize gelirse vergiler dahil 100 bin TL’ye satılacağı anlamına geliyor.

    Hali hazırda ülkemizde bu menzile yakın birkaç elektrikli bisiklet modeli satışta. Sizler 145 kilometre menzile sahip bir elektrikli bisiklete sahip olmayı düşünür müydünüz? Fikirlerinizi yorumlara bekliyoruz.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    15 Yorum

    1. Ziya

      Dalgamı geçiyorsunuz 2500 dolar çok yüksek

    2. Abdullah

      Bu kadar para vermeye değmez….ne gerek var….dünya turumu yapacam sanki….

    3. Anonim

      Hayır düşünmezdim. Batarya tükendiğinde yenisinin fiyatı yaptığım km de harcayacağım benzin fiyatını geçiyor. 50 cc makul.

    4. Zonguldak lı

      Rampa çıķiyormu rampa

    5. Ramazan

      İsteriz ama bu fiyatıyla elektrikli bisiklet tasarruf için alınmaz.

    6. Şefik DALKIRAN

      Tek kelimeyle mükemmel

    7. Ömer

      Regenerative breaking, Frenleme aşamasında aküye şarj etme özelliği olan bisikletler hangileri.

    8. Şaban orhan ertem.

      Olumlu bence yalnız yedek parça ve güvenilir servisi bulunduğum il izmir’de var olduğu garantisi ile okey lerim şahsen bu benim görüşüm. Teşekkürler

    9. Kemal budak

      Çok güzel ama bende KTM var 180km menzil fiyatı tabiki daha pahalı 200 bin civarı ama bu e bike te gayet güzel

    10. Emre

      Yollar uygun olsa şehir içinde daha konforlu bir ulaşım aracı yok.

    11. Seymen

      50 bin tl bile çok bence

    12. Antalyalı bisikletçi

      Vergiler eklenince 3.000 dolar ın üzerinde bir rakama geliyor. Her kolaylık imkanı olan içindir.

    13. Anonim

      Hollanda da gazelle nin bircok bisikleti 2000-3000€ civarinda. Fiyat yuksek yazanlar tr yi baz aldiklari icin fiyat yuksek geliyor. Sadece boschun 500W yeni akusu 600-800€ .

    14. Faruk

      Tabi vergisiz olurmu başka ulkeler zevkle alib kulansın biz hayal edelim

    Diğer yorumları gör (14) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap