Reklam
    Reklam
    Mobil

    20 Dolarlık Yeni Nokia 105 Geliyor!

    İki yıl önce 2013 yılında satışa çıkan Nokia 105 modeli, uygun fiyatı ile yüksek satış rakamları yakalamış ve geniş kitlelere ulaşmayı başarmıştı. Günümüzün akıllı telefonları ile karşılaştırınca oldukça yeteneksiz gibi görünen Nokia 105, pil ömrü ve fiyatı ile farklılaşıyor.

    İlk Nokia 105‘in yakaladığı başarıyı devam ettirmek isteyen Microsoft, duyurduğu yeni nesil Nokia 105 ve Nokia 105 Dual ile bu amacına ulaşacak gibi görünüyor. Dual modeli adından da anlaşılabileceği gibi çift hatlı bir model. Cihazların teknik özellikleri tabii ki günümüzün akıllı telefonlarının yanına yaklaşamıyor fakat sundukları pil ömrü ile neredeyse tüm akıllı telefonları geride bırakıyorlar.

    Reklam
    Reklam

    15-06/03/article-0-1844c238000005dc-714_634x406.jpg

    Nokia 105, 128 x 128 piksel çözünürlüğe sahip 1.45 inçlik LCD ekran ile geliyor. 2000 kişilik rehber hafızası olan cihaz, 800 mAh’lık değiştirilebilir bir bataryaya sahip. Nokia 105‘in en önemli özelliği olan pil performansına gelecek olursak cihaz, 35 günlük bekleme ve 15 saatlik konuşma süresine sahip. 

    Mini Sim kart kullanan Nokia 105, 14.1 mm kalınlığa ve 70 gram ağırlığa sahip. Micro-USB portu ile şarj olan cihaz, içerisinde Snake Xenzia ve Bubble Bash 2 oyunları önyüklü olarak geliyor. 20 dolarlık fiyatı ve uzun pil süresi düşünüldüğünde Nokia 105’in yüksek satış rakamları yakalaması neredeyse kesin. Cihazın tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz, iyi seyirler.

    Reklam
    Reklam

    #video_8932#

    :: Yeni Nokia 105 hakkında ne düşünüyorsunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    10 Yorum

    1. memogoren

      150 liradan girer artýk

    2. SDN Okuru

      Casper via v5 lollipop güncellemesi geldi bunu fotoğraflarıyla haber yapabilirsiniz

    3. SDN Okuru

      Tam asker telefonu 🙂

    4. SDN Okuru

      20$ mı çok pahalı akıllı telefon bile değil. En fazla ederi 3veya5$ yukarı etmez.

    5. SDN Okuru

      300 liradan girer kesin

    6. tahir40

      Önce her telefona uygulanan fix vergi eklenecek ki bu tutar iphone için de 5 dolarlýk telefon için de ayný, ardýndan distribitör, satýcý paylarý eklenir, sonra bu ekli tutar üzerinden ötv kdv ithalat vergisi alýnýr… Dünyanýn en pahalý telefonunu kullanýrýz. Coninin 20 dolara aldýðý telefonu 200 liraya alamazsýn.

    7. clients

      60 dolardan aþaðý / fazlasýda satýlmaz türkiyede

    8. SDN Okuru

      20 dolar yaklasik 55 lira eder buna 50 lira da vergi desek 105 lira bide distributor mu ne o sacmalik da 25 lira alir sana gelir 130 lira. hesap ortada. maliyet 3 dolar satis 20 dolar turkiyeye gelis 40 dolar turkiyede satis 45 dolar :D:D

    9. SDN Okuru

      Ben çok beğendim keşke ülkemize bu fiyatla satılsa alırım. Samsung 1205 kullanıyorum bu ondan daha güzel…

    10. SDN Okuru

      Ülkemize ne zaman gelir ki bu telefonlar ???

    Diğer yorumları gör (9) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap