Reklam
    Reklam
    Donanım

    2010’un En Çok Konuşulan Markaları

    Geride bıraktığımız 2010 yılı teknoloji dünyası için çok yoğun geçti. Birçok dev firma yeni nesil ürünleri ile karşımıza çıkarken, yazılım dünyası da önemli gelişmelere imza attı.

    2010 yılı boyunca, belli dönemlerde belli markalar sıkça adlarından söz ettirmeyi başardılar. Peki, tüm yılın en çok konuşulan markaları hangileri oldu? (2010’un Son Haftasına Damga Vuranlar)

    Reklam
    Reklam

    Medya Takip Merkezi‘nin 2010 yılı boyunca 1800’ü aşkın gazete ve dergi arasında yaptığı araştırma bu sorunun cevabını veriyor.

    Reklam
    Reklam

    Listede Başı Çekenler

    Yazılım dünyasına baktığımızda ilk iki sırayı Google ve Microsoft’un paylaştığı görülüyor. Bu iki markanın, geride kalanlara arasında çok büyük fark olduğu da açıkça ortada.

    Öte yandan donanım alanında bu kadar büyük farklar yok. Samsung, Vestel ve Nokia’nın ilk üç sırada bulunduğu listede ilk on sıradaki markalar arasındaki fark yazılım markalarında olduğu gibi büyük değil.

    Reklam
    Reklam

    Listelere genel olarak bakıldığında ise 2010 yılının hakkında en çok konuşulan iki markasının Google ve Microsoft olduğu görülüyor.

    :: 2011 yılında listenin başındaki isimler değişebilir mi?

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    SDN Network
    Mobil Versiyondan Çıkış Yap