Reklam
    Reklam
    Oyun

    2014’ün En Çok Satan Oyunları

    Profesyonel geliştirici ve yayıncı firmaların çoğalmasının bir yana, indie yapımcıların da oldukça oyun üretmeye başlaması bu yıl oyun sektörünün oldukça yol kat ettiğini bize göstermiş oldu.

    Kickstarter‘da gerçekleştirilen bağış kampanyalarıyla birlikte gün yüzüne çıkmayan yeteneklerin de oyunlarını yakalayabilme fırsatı bulduğumuz bir seneyi geride bırakmak üzereyiz. 

    Reklam
    Reklam

    Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz gün sizlere 2014‘e damga vuran oyunları listelemiştik. Bu sefer ise bu yıl en çok hasılat ve satış gerçekleştiren 10 yapımı listeleyeceğiz.

    :: 2014’e damga vuran oyunlar

    Reklam
    Reklam

    Listede az çok tahmin edileceği üzere her oyunuyla milyonlar satan bir Call of Duty oyunu yer alıyor. O da oldukça ses getiren Advanced Warfare. İkinci sırada, her oyunuyla bize daha iyi bir futbol deneyimi yaşatan FIFA 15. Üçüncü sırada ise bu yıl sadece yeni nesil konsollar için satışa sunulan Grand Theft Auto 5 yer alıyor.

    1) Call of Duty: Advanced Warfare / 12,513,338
    2) FIFA 15 / 11,506,476
    3) Grand Theft Auto V / 8,709,551
    4) Destiny / 7,361,435
    5) Watch Dogs / 7,203,715
    6) Minecraft / 6,339,432
    7) Super Smash Bros. (3DS) / 4,226,372
    8) Mario Kart 8 / 3,357,757
    9) Titanfall / 3,423,173
    10) Youkai Watch 2 Ganso/Honke / 2,919,587

    :: Bu yıl siz hangi oyunları satın aldığınız?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    11 Yorum

    1. SDN Okuru

      10. oyun hakkında fikri yoktu

    2. SDN Okuru

      GTA V bilgisayara çıksaydı zamanında cod a toz yuttururdu. Artık seneye 😀

    3. SDN Okuru

      Xbox one a gta 5 watch dogs ve fifa 15 aldim

    4. SDN Okuru

      GeTeA 5 bilgisayar için çıksın bu listeyi öyle konuşalım kovboy

    5. SDN Okuru

      Minecraft şu oyunca ne buluyorlar anlamıyorum hani çocuklar için olurda anlarım adam gelmiş 30 yaşina Minecraft oynuyor değişik bir durum

    6. SDN Okuru

      Top 100ü bekliyoruz sizden 🙂

    7. SDN Okuru

      hiç bir zaman yerli marka ürün kullanmam.şöyle açıklayım: cola mı alcam pepsi yada coca cola.süt mü alcam danone.peynir mi alcam la vache qui rit anlamayanlar için söylüyorum lavaş keri :).bilgisayarmı alcam hp,dell,acer,apple,lenovo vs.akıllı telefonmu alcam sony,apple,lg,samsung,htv vs.yoğurtmu tabiki danone.kahve mi nescafe ya da jacobs.çikolatamı nestle,nutella,milka,kinder,toblerone vs.şampuanmı head shoulders,clear men.beyaz eşyamı indesit,siemens,bosh vs vs vs. işte böyle arkadaşlar her zaman dediğim gibi yerli marka kullanmayalım kullandırtmayalım!!!!!vestele kapak olsun!!!!!!!protesto!!!!!!!

    8. SDN Okuru

      Hardline bi ciksada 🙂 alsak

    9. SDN Okuru

      gta birinci olacak pcye gelsin bir…

    10. SDN Okuru

      La Shadow of Mordor nerde :)) yılın en kral oyunu nun bu listede olmaması beni şaşırttı :))

    11. SDN Okuru

      Call of duty AW zor bir oyun bazen insanı çatlatıyor ancak sanki gerçek bir dünyadasınız gibi adamlar uçmuş.☺

    Diğer yorumları gör (10) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap