Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2016 yılının en iyi oyunları!

Ana sayfa /

2016 yılının en iyi 10 oyunu ile karşınızdayız. İnanın en iyi PC oyunlar, en iyi PlayStation oyunları ve Xbox oyunlarından oluşan bu listeyi hazırlamak, bizim için çok zor oldu. 

2016 yılının teknolojik hayal kırıklıkları

 

2016 yılının en iyi ve en çok beğenilen oyunları

2016’nın en iyi bilgisayar oyunlarını listelerken inanın çok zorlandık. 2015 kadar olmasa da, yine bu yıl da hayli fazla sayıda yapım bizleri karşıladı. DOOM, Final Fantasy XV ve No Man’s Sky gibi oyunlar uzun yıllar süren bekleyişin ardından oyuncularla buluştular.

Listemiz biraz geleneksel görünebilir ama araya bazı güzel sürprizler yerleştirmeyi de ihmal etmedik. Çünkü AAA yapımlar o kadar çok gözümüzün içine sokuluyor ki, bağımsız yapımcıların omzunda yükselen harika oyunlar gözden kaçabiliyor.

2016 en iyi oyunları dediğiniz de az çok bizim listemizde bulunan bazı oyunlar aklınıza gelecektir. Biz bu TOP 10 listesini hazırlarken çok keyif aldık, umarız siz de en az bizim kadar keyif alırsınız.

Not: Elbette bir listede her insanı mutlu etmek mümkün değil. Eğer sizin listede göremediğiniz, ama 2016 yılının en iyi oyunlarından biri olduğunu düşündüğünüz yapımlar varsa, onları da es geçmeyin.

İyi seyirler.

#video_13729#

:: Sizin 2016 yılında çıkan favori oyununuz hangisi?

Yorum Ekleyin