Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

Yepyeni tasarımıyla Hyundai Tucson tanıtıldı!

Ana sayfa / Otomobil

New York Otomobil Fuarı’nda ünlü markaların yepyeni otomobilleri tanıtılmaya devam ediyor. Hyundai Tucson yenilenmiş tasarımıyla fuarda tanıtıldı. C-SUV segmentinde bir otomobil olan 2018 Hyundai Tucson özellikleri belli oldu.

Tesla değer kaybetmeye başladı!

Moody's, Tesla'nın kredi notunu yakın bir zamanda düşürdü. Bunun en büyük nedeni, Tesla otomobillerinin, üretim konusunda yaşanılan gecikmelerden meydana geldiği söyleniyor.

2018 Hyundai Tucson makyajlı versiyonu ile neler sunuyor?

Hyundai Tucson, basamaklı ızgarası, LED farları, geniş girişli ön tamponu, ikiye ayrılmış sis farları ve gündüz sürüş lambalarıyla dikkat çekiyor. Öndeki değişim ile sportif yapısını koruyan otomobil, arka tarafta da benzer yenilikleriyle dikkat çekiyor. Köşeleri yumuşatılan arka farlara LED özelliği eklenirken, tamponun alt kısmı ve egzoz çıkışları da değiştirilmiş.

Reklam
Reklam

Yeni tip 19 inç jantlar ile hareket eden otomobil, gelişmiş güvenlik özellikleri ve Qi kablosuz şarj sistemi dahil olmak üzere yeni iç mekanıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Havalandırma ızgaralarının tasarımı değiştirilirken, bu ızgaraların üzerine krom kaplamalar eklenmiş. Kokpitin üst kısmı tamamen değişirken, aynı zamanda alt kısımla birleşim yeri de deriyle kaplanarak daha modern ve daha kaliteli bir his sunulması amaçlanmış. i30 ve Santa Fe modellerinde de kullanılan 7 inç dokunmatik multimedya sistemi de aracın bir diğer yeni özelliği olarak ön plana çıkıyor.

2018 Hyundai Tucson, Çarpışma Önleme Sistemi, Akıllı Hız Sabitleyici, Stop&Go, Sürücü Dikkat Uyarısı ve ikinci USB şarj girişi gibi genişletilmiş özellikleriyle daha da yüksek satış adetlerine ulaşmayı hedefliyor. Otomobilin diğer özellikleri ve fiyatının da önümüzdeki günlerde duyurulması bekleniyor.

:: Yenilenmiş Tucson’u nasıl buldunuz?

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam