Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2018 Model CS-GO neler sunacak?

Ana sayfa / Oyun

Valve yaptığı güncelemeyle 2018 model CS:GO ortaya çıkarmaya hazırlanıyor. Valve geçen günlerde yaptığı silah güncellemesiyle artık bizlere bir şeyleri ciddiye aldığını göstermeye başlamıştı. CS:GO’nun oynanma oranlarının düşüşünü fark etmiş ve bu işe dur demeye karar vermiş gibi görünüyor. Muhtemelen PUBG ve Fortnite tarzı oyunların popülaritesinin azalmasını beklemiş olacak ki güncellemelerin hepsi üst üste gelmeye başladı.

Yeni gelen güncellemeyle, Valve 2018 Model CS GO özellikleriyle adını tekrar duyurmayı amaçlıyor. Şu an sadece betada olan özelliklere, siz de oyunun özelliklerinden Beta bölümüne geçerek kullanabilirsiniz. Yaptığı güncellemeyle oyunu başka bir boyuta taşıyan Valve, yüksek ihtimalle bu özellikleri oyuna ekleyecek gibi duruyor. Etrafta dönen bir söylentiye göre de CS GO’ya Battle Royale modu ekleneceği yönünde iddialar var. Bu iddiaların dayandığı konu ise 2014’den bu yana CS GO‘nun güncellemelerinin arasına saklanmış Battle Royale tarzı oyunlarda kullanılan eşyaların gizli dosyaları vardı. İlerde bununla ilgili bir güncelleme gelmesini merakla bekliyoruz.

Reklam
Reklam

Önemli CS:GO güncellemesi! Valve neler planlıyor?

Valve son turnuvalarda gördüğü haksız rekabet oluşturan bazı silahlar sonucu CS:GO Güncellemesi ile işleri değiştirmeyi planlıyor.Tüm nerf yemiş ve buff'lanmış silahlar ve bir çok değişiklik haberimizde

2018 Model CS:GO Karşınızda!

Valve’ın yaptığı değişimler sonrası oyun menüsü tamamen değişti. Düz bir arka plan, önünde menü görüntüsünden sonra karakterin menünün sağ tarafında hareketli halde görünümünüyle değiştirilmiş durumda. Bu sadeleştirilmiş menü alanı ile oyuncuların göz zevkine daha hitap etmeyi başarmış gibi görünüyor. Sağ tarafta profil resmi, arkadaşlar sekmesi ve seviye bölümü gözü daha az yoruyor ve daha aktif bir görünüyor. Eski arayüze göre daha küçük bir alana sığdırıp menünün orta kısmına aktif bir karakter modeli konulmuş. Güncellemenin en güzel yanlarından olan silahları 3 boyutlu olarak incelemeyi de beta ile getirmiş durumdalar.

Kasa açılımı ise animasyona geçerken bu durum oyuna ekstra bir güzellik katmış. Oyuncular için eğlenceli olan özellikler oynanışı değiştirmese de göze hitap etmesi ile oyunun gerçekten gelişmeyi amaçladığını gösteriyor.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam