Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2019 iPhone’ları yeni teknoloji trendine katılabilir!

Ana sayfa / Teknoloji Haberleri

2019 model iPhone‘ların, 2018 model iPhone’lardan çok fazla farkının olmayacağı, tahmin edilen görüşler arasında. Tasarımsal ve temel teknik detaylarda büyük oynamalar beklenmese de, bazı yeni iddialar bekleyenleri heyecanlandırabilir. Atherton Research‘tan Jean Baptiste Su’nun Forbes‘te yazdığı yazı, 2019 model iPhone’lar için bazı olası gelişmeleri aktarıyor!

iPhone satışları onlarca şirketi zor durumda bıraktı!

Apple'ın yeni iPhone modelleri beklenilen ilgiyi göremezken, iPhone satışları nedeniyle onlarca şirket zor durumda kaldı!

2019 model iPhone’lar Type-C ve ekran içi parmak izi sensörüyle gelebilir!

Su‘nun Forbes’te yazdığı yazı, gelişmelerin kısıtlı olmayacağı yönünde. Su’ya Son zamanlarda amiral segment akıllı telefonlarda yoğunlaşan ekran içinde parmak izi okuyucu, 2019 model iPhone’lar için de kullanılacak. Yayınlanan yazıda tek gelişmenin bu olmadığı, Type-C’li iPad modellerinin ardından, Type-C girişli iPhone modellerinin de geleceği iddia edildi.

Ayrıca çentik boyutlarında bir takım düzenlemeler de yapılacak. Bu düzenleme, çentiğin boyutunun küçültülmesine yönelik olacak. Type-C girişine sahip iPhone’lar, iPhone sahipleri için ucuz ve kolay aksesuarın yolunu açacaktır. Bununla birlikte parmak izi okuyucusu da, gerçek bir iddia olabilir. Geçtiğimiz aylarda Apple, Face ID ile Touch ID ikilisi içeren bir patent almıştı.

Apple vazgeçtiği özelliği tekrar kullanıma sunabilir!

Apple'ın oldukça karmaşık bir yapıya sahip Face ID teknolojisi, geçtiğimiz sene iPhone X ile birlikte tanıtılmıştı. Apple'ın yeni planları Touch ID ve Face ID kombinasyonu olabilir!

Aynı cihazda birden fazla biyometrik doğrulama, cihazınızın güvenlik katmanlarını arttıracaktır. Aynı zamanda bir parmak izi okuyucusu, Face ID yüzünüzü tanımakta sorun yaşarsa alternatif bir doğrulama yöntemi de olabilir.

Yorum Ekleyin