Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2019 Shelby GT Ford Mustang artık daha güçlü!

Ana sayfa / Otomobil

2019 Shelby GT Ford Mustang, 480 beygir gücü ve klasik Shelby Mustang GT350H modelinden aldığı altın çizgiler ile geri dönüş yapıyor. Huzurlarınızda büyüleyici Shelby GT Ford Mustang hakkında detaylar ve fotoğraflar.

Klasik geri döndü 2019 Shelby GT Ford Mustang!

İşte 2018 Eagle Squadron Mustang GT!

Royal Air Force 100. yaşını kutlarken özel olarak hazırlanan Spitfire savaş uçağı temalı ve her detayıyla dikkat çeken 2018 Eagle Squadron Mustang GT resmen göz kamaştırıyor.

En ünlü Shelby Mustang spor otomobillerden birisi GT350H olmuştu. Bu araç, 1960’larda Hertz tarafından kiralanan klasik Shelby GT350 modelinin bir versiyonuydu. Daha sonra bu fikir 2000’li yılların ortasında Shelby GT-H ile hayata döndürülmüştü. Bu isim levhası şimdi de 2019 Shelby GT olarak geri dönüyor. Bu defa otomobil kiralık değil ancak hala aracın imzası olan altın çizgilere sahip olmak mümkün olacak.

Reklam
Reklam

Shelby GT Ford Mustang, 5.0 litre V8 motor ile geliyor ve 480 beygir gücünde. Bu anlamda araç stok Mustang GT ile kıyaslandığında 20 beygir fazla güçte. Ayrıca, yeni Bullitt ile gördüğümüz gibi Borla egzoz kullanılıyor. Ford Performance parçaları ile araçta geliştirmeler de yapılmış. Yeni tampon, yan etekler, arka tampon, stop lambası paneli, spoyler ve çizgiler ile aracın çok daha agresif bir görünüme kavuştuğunu da söyleyebiliriz.

Tam bir canavar: Hennessey Heritage Edition Mustang

Hennessey 10 bininci aracı şerefine Hennessey Heritage Edition Mustang modelini duyurmuş durumda. Performansı ve detaylarıyla dikkat çeken bu araca bayılacaksınız!

GT-H paketi ile siyah ve beyaz renkteki otomobile altın renk çizgileri ekleme şansına kavuşulabiliyor. Paket içerisinde Shelby Premium paketinde yer alan Ford Performance şoklar da elde edilebiliyor. Ağır Hizmet paketi ise geliştirilmiş radyatör, tekerlek çivileri ve aks yarı şaftları sunuyor. Şirket daha sonra bir Ford Performans süperşarj kiti de sunmak niyetinde.

2019 Shelby GT Ford Mustang fiyatı ve çıkış tarihi ise henüz açıklanmıyor.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam