Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

iPhone 11 Pro gibi: 2020 iPad Pro tasarımı karşınızda!

Ana sayfa / Tablet

Apple denildiğinde son günlerde akıllara iPhone 11 ve uzun süredir beklenen iPhone SE 2 gelse de, birçok yeni ürün üzerinde çalışılıyor. Bu ürünlerinin başında, yeni amiral gemisi tabletler 2020 iPad Pro 11 ve iPad 12.9 geliyor.

2020 yılının Mart ayında yani üç ay sonra tanıtılması beklenilen tabletlerin tasarımı gözler önüne serildi. Tabi, Apple’ın yeni tableti henüz kullanılırken görüntülenmedi. Hazırlanan render görselleri OnLeaks tarafından paylaşıldı.

iPhone 12 şimdiden netleşmeye başladı

Apple'ın yeni telefonlarını tanıtmasına neredeyse 1 yıl olmasına rağmen iPhone 12 özellikleri netleşiyor. 5G teknolojisi başta olmak üzere kullanıcıları sevindiren yenilikler geliyor.

Reklam
Reklam

2020 iPad Pro tasarımı ortaya çıktı

Apple’ın yeni iPad Pro modelleri önden bakıldığında herhangi bir fark içermiyor. Önceki model ile neredeyse aynı olan tabletin farkı kamera tarafında karşımıza çıkıyor. Zira, bu tablet üç arka kameraya ev sahipliği yapıyor.

Bu kapsamda iPhone XS > iPhone 11 Pro gibi bir strateji izlendiğini rahatlıkla söyleyebiliyoruz. Üç arka kamera sayesinde Apple’ın tableti geniş açılı, normal ve telefoto yani yakınlaştırılmış çekimler yapabilecek.

Cihazın ön taraftında ise 3D ToF sensörünün yer alacağı iddia ediliyor. OnLeaks’e göre 2020 iPad 11 Pro’nun boyutu 248 x 178,6 x 5,9 mm olacak. Bu kapsamda hali hazırda piyasada olan iPad Pro 11 ile yenisinin boyutları aynı olacak.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam