Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2020 Jaguar F-Type görüntülendi!

Ana sayfa / Otomobil

İngiliz otomobil üreticisi Jaguar‘ın en hızlı modellerinden birisi olacak olan 2020 Jaguar F-Type, geçtiğimiz günlerde testler sırasında görüntülendi.

Makyajlanmış tasarımı ile karşımıza çıkan yeni F-Type, kamuflaja sahip olmasına rağmen yine de tasarımı ile ilgili bazı detayları gözler önüne seriyor.

2020 Jaguar F-Type artık daha hırçın!

Makyaj operasyonunun ardından F-Type, yere biraz daha yaklaşmış gibi gözüküyor.

Aerodinamik açıdan bir iyileştirme olduğu düşünülen bu duruma ek olarak, genişletilmiş farlar ile birlikte F-Type, çok daha hırçın bir tasarıma sahip olmayı başarmış.

Ön taraftan bakıldığında Aston Martin modellerini anımsatıyor olsa da, bu durumun kamuflaj nedeniyle ortaya çıktığı düşünülüyor.

Otomobilin arkasında ise dikkatli bakıldığı takdirde farkedilebilecek küçük değişiklikler dışında bir değişiklik bulunmuyor.

Çift egzoz ile birlikte gelecek olan otomobilin, 5 litrelik V8 bir motora sahip olacağı tahmin ediliyor.

BMW X1 modelleri geri çağrılıyor!

Ülkemizde de satışta olan BMW X1 modeli, sorunları nedeniyle BMW tarafından geri çağrıldı! Peki BMW X1 geri çağırma programı, hangi modelleri kapsıyor?

Ayrıca Jaguar, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklama ile birlikte bütün otomobillerinin elektrikli bir versiyonunun da bulunacağını duyurmuştu.

Bu duyuruya istinaden, yeni F-Type modelinin de elektrikli bir versiyonunun geleceğine kesin gözüyle bakabiliriz.

Yorum Ekleyin