Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2020 Sonbahar Google Doodle oldu!

Ana sayfa / İnternet

Dünyanın en çok kullanılan arama motoru Google, arama ekranındaki Doodle için yeni çalışmalar yapmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce de yeni Sonbahar Google Doodle olarak kullanıcıların arama ekranlarına yasıtılmış oldu. Bu yıl da Google, yeni mevsim başlangıcını Doodle ile hatırlatmayı atlamamış oldu.

Google Görseller’de yeni arama seçenekleri aktif edildi!

Google Görseller için yeni lisanssız görsel arama özelliği ve lisanslama seçenekleri aktif edildi. İşte yeni Google özelliği!

2020 Sonbahar Google Doodle olarak hazırlandı

2020 Sonbahar ismi ile yayınlanan yeni Doodle ile birlikte yeni mevsimle ilgili sonuçlara hızlıca ulaşıması sağlandı. Bununla birlikte yeni mevsime geçildiğinin de haberi, doğrudan Google arama sayfası üzerinden verilmiş oldu.

Reklam
Reklam

Hatırlatmak gerekirse 2020 Sonbahar sezonu, 22 Eylül 2020 tarihinde başlıyor. Bitişi ise 21 Aralık 2020 Pazartesi günü oluyor. Google, bu yıl da mevsim takvimini atlamamış ve Sonbahar Google Doodle ile kullanıcıları buluşturmuş oldu.

Yeni Doodle için bu yıl Google, uçan balon şekli kullanmayı tercih etmiş. Sonbahar renk tonlarıyla hazırlanmış logoda, uçan balonda bir sincap olduğu dikkat çekiyor. Rüzgarlarla birlikte de dökülen yapraklar resmedilmiş.

Son olarak hatırlatmak gerekirse 2020 Kış takvimi ise 21 Aralık 2020 Pazartesi başlangıç ve 20 Mart 2021 Cumartesi bitiş olarak belirlenmiş durumda. Benzer bir Doodle, Sonbahar sonrası Kış mevsimi için de Google’ın hatırlatmaları arasında kendine yer bulacaktır.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam