Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2021 Jaguar XF kamuflajlı olarak görüntülendi

Ana sayfa / Otomobil

Birçok otomobil üreticisi gelecek yıl tanıtacağı modelleri test etmeye başladı. Geçtiğimiz hafta BMW, Mercedes gibi markaların araç fotoğrafları basın ile paylaşılmıştı. 2021 Jaguar XF kamuflajlı olarak görüntülendi.

Elektrikli Volkswagen için kötü haber

Volkswagen markasının tamamıyla elektrikli modeli ile ilgili kötü haber gündeme geldi. İşte yeni elektrikli Volkswagen hakkında tüm detaylar!

2021 Jaguar XF görüntüleri ortaya çıktı

2021 yılında piyasaya sürülecek olan  XF Sportbrake ve XF L modellerinde radikal değişiklikler beklenmiyor. Analistler yeni modelde ön panjur, far ve tampon gibi detayların değişeceğini, araçların genel itibarı ile eski modele benzeyeceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Avrupa’da yürürlüğe giren yeni emisyon standartlarına uygun motor seçeneği ile gelmesi beklenen modellerin kalite ve lüks algısını daha da artıracağı düşünülüyor. Emisyon standartları haricinde yeni modellerin hangi motor seçenekleri ile karşımıza çıkacağı henüz belli değil.

Yeni geliştirilen 3.0 Litre sıralı 6 silindirli  motorun yeni model ile birlikte karşımıza çıkacağı iddia ediliyor. Dingil mesafesini koruyarak boyutları değiştirilen XF L modeli sadece Çin pazarında satışa sunulacak.

Audi A6, BMW 5 Serisi ve Mercedes E serisi rakibi olan XF, yapılacak yeni değişiklikler ile rakabeti artıracağa benziyor. Ayrıca XF S modelinin Avrupa emisyon standartlarını karşılayamadığı için motorunun yenileceği iddiaları yer alıyor.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam