Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

2022 BMW 4 serisi test sırasında görüntülendi

Ana sayfa / Otomobil

Hem performans hem de tasarım konusunda birçok kullanıcının beğendiği BMW 4 ailesinin yeni üyesi kameralara yakalandı. 2022 BMW 4 serisi Nürburgring pistinde test sırasında görüntülendi.

2022 BMW 4 serisi Nürburgring pistinde görüntülendi

M440i modeliyle otomotiv tutkunlarının gönlünde taht kuran BMW, 2022 model araçları için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Şirket, BMW 4 Serisi Gran Coupe modeliyle test sürüşlerine başladı. Her ne kadar kamuflaj kaplı olsa da yeni tasarım birçok kullanıcı tarafından beğenildi.

Ön ızgarada yapılan değişiklikler ile dikkat çeken modlin ön farlarında da ufak dokunuşlar mevcut. Aracın arka kısmında ise egzoz tasarımındaki değişiklik göze çarpıyor.

Honda, elektrikli otomobil planlarını açıkladı

Honda, karbon nötr hedeflerini karşılamasına yardımcı olmak için, tüm küresel otomobil satışlarını 2040 yılına kadar EV'lere ve FCV'lere kaydırmayı hedefliyor.

Paylaşılan videoda aracın viraj yeteneklerinin de eski modele göre geliştiği açıkça görülebiliyor. Performans konusunda beklentileri fazlasıyla karşılayan BMW 4 ailesinin hem tasarımı hem de kabiliyetleri ile 2022 yılına imzasını atacağı düşünülüyor.

Yorum Ekleyin