Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2025 BMW M2 CS’nin kamuflajlı fotoğrafları sızdırıldı

Ana sayfa / Otomobil

BMW, birkaç yıldır M serisi modellerinin tamamını CS varyantıyla otomobil tutkunların beğenisine sunuyor. Teknik özellikleri ile dikkat çeken 2025 BMW M2 CS modeli, test esnasında görüntülendi.

2025 BMW M2 CS teknik özellikleri

Yaklaşan BMW M2 CS’nin S58 kodlu motor ile tanıtılacağı sızdırılan bilgiler araasında yer alıyor. Yeni model, 520 beygir güç üretebilecek.

BMW, M2 CS modelinde manuel şanzıman seçeneğini kaldırmayı planlıyor. Yeni modelde bazı köklü değişiklikler ile karşımıza çıkacağı belirtilen şirket, M2 CS’te sekiz ileri otomatik şanzımana yer verecek.

Reklam
Reklam

Honda Civic Type R, Nürburgring rekorunu tekrar ele geçirdi!

'Honda Civic Type R S' olarak adlandırılan otomobil, ünlü pisti 7 dakika 44.881 saniyede turlamayı başardı.

M4 CSL ve M3 CS modellerinde sınırlı renk seçeneği sunan BMW, yeni modelinde de bu geleneği devam ettirecek. Şirketin M2 CS modelinde hangi renk seçeneklerine yer vereceği henüz bilinmiyor.

Casus fotoğraflarda, yoğun kamuflaja rağmen CS’ye özgü birkaç ayrıntı bulunuyor. Önde yeni bir tampon lipi bizleri karşılıyor. Bununla birlikte, yeni modelde arkada yer alan dörtlü egzoz takımını çevreleyen yeni bir difüzör mevcut.

M2 CS kaputunun üzerinde, standart M2 ile aynı motoru kullanacağı göz önüne alındığında hem işlevsel hem de estetik olması muhtemel olan havalandırma kanalına yer verilmiş. 2025 BMW M2 CS modelinde dikkat çeken bir diğer tasarım unsuru ise E46 M3 CSL’e benzerliğiyle dikkat çeken arka spoyler.

Siz yeni model hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam