300 TL altı en iyi powerbankler derlemesiyle karşınızdayız. Özellikle telefonunu yoğun kullanan kişilerin ihtiyaç duyduğu cihazlar için piyasada çok sayıda alternatif var. Dolayısıyla seçim yapmak, tüketicileri zorluyor. Bu kapsamda en iyi powerbank modelleri listemizi değerlendirebilirsiniz.

Powerbank alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? Satın alma kararından önce bu sorunun yanıtını bilmeniz size fayda sağlayacaktır.

500 TL altı en iyi Bluetooth hoparlörler

500 TL altı en iyi Bluetooth hoparlörler

500 TL altı en iyi Bluetooth hoparlörler listesiyle karşınızdayız. Özellikleri ve fiyatı ile dikkat çeken taşınabilir hoparlörleri sizler için derledik.

Powerbank alırken nelere dikkat etmek gerekir?

İlk kriterlerden biri powerbanklerin ‘mAh’ kapasitesidir. Telefonunuzun veya dizüstü bilgisayarınızın pil kapasitesinden yola çıkarak seçim yapabilirsiniz. Cihazınızı, tam dolu powerbank ile kaç kez şarj etmeyi hedeflediğiniz de bu tercihte önemli rol oynar.

Powerbankler için bir diğer önemli nokta ‘şarj etme’ süresidir. Cihazınızın bataryasını ne kadar kısa sürede doldurursa, sizin için o kadar avantajlıdır. Bu kapsamda; güç giriş ve çıkışlarının akım değeriyle birlikte ürünün, varsa, hızlı şarj teknolojisine dikkat etmek gerekir.

Diğer yandan port sayısı da satın alma kararı için etkilidir. Bir powerbankle iki cihazı eş zamanlı şarj etmek isterseniz 2 çıkışı olan ürünlere yönelmeniz gerekir. 300 TL altı en iyi powerbankler listemide böyle cihazlar da var.

En iyi powerbank modelleri, güvenlik konusunda da iyi olmalıdır. Bu noktada kendini kanıtlamış markaları tercih etmek yararınıza olacaktır.

Tavsiye edilen tüm ürünleri görüntülemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

300 TL altı en iyi powerbankler

Özellikleri ve fiyatı ile öne çıkan cihazları bir araya getirdik. En iyi powerbank modelleri listemize Xiaomi’nin en popüler ürünlerinden biriyle başlayalım.

1 – Xiaomi 20000 mAh 3 Pro Type-C

20.000 mAh kapasiteye sahip cihaz, 300 TL altı modeller arasında dikkat çekiyor. Xiaomi’nin ürünüyle; telefonunuzu ve dizüstü bilgisayarınızı da bu yüksek mAh değeri sayesinde şarj edebilirsiniz.

Diğer yandan powerbank, şarj hızı ile öne çıkıyor. Ürün, 45W güçle akıllı cihazları şarj ediyor. Şarj sonrasında powerbankin doluluk oranını ise LED’lerden görebilirsiniz. Her LED ışık yüzde 25’lik kapasiteyi işaret ediyor.

En iyi powerbank modelleri

400 gram ağırlığındaki ürün taşıma noktasında da avantaj getiriyor. 15 cm uzunluğa, 7,3 cm genişliğe, 3 cm kalınlığa sahip cihaz, kompakt tasarımıyla karşımıza çıkıyor.

Güvenlik için ise Xiaomi, ürüne 9 farklı koruma mekanizması yerleştirdiğini belirtiyor. Ayrıca bu özellikler, verimliliği artırıyor.

Powerbankin tek çıkış portu var. Eş zamanlı iki ya da daha fazla cihaz şarj etmek isteyenler için bu durum dezavantaj olacaktır.

2 – Baseus Adaman

Fiyat performans ürünleriyle popüler Baseus, powerbank için de bu yönde cihazlar geliştiriyor. Markanın 20.000 mAh kapasiteli powerbanki, metal kasası ve şık görünümüyle de dikkat çekiyor.

Dijital ekrana sahip cihaz, kullanıcılara pil yüzdesini tam gösterme avantajı sunuyor. Ayrıca metal kasası güven hissi veriyor.

Yüksek kapasitesi ile dikkat çeken Baseus ürünü, 22.5W hızlı şarj destekliyor. Aynı zamanda 300 TL altı en iyi powerbankler listemizdeki cihaz, 2 USB çıkışına sahip.

3 – Anker PowerCore Select

En iyi powerbank modelleri derlememizde Anker PowerCore Select de yer alıyor. 20.000 mAh kapasiteli ürün, 2 USB çıkışıyla karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla eş zamanlı iki cihazı şarj etme imkanı sağlıyor.

Hızlı şarj desteğiyle gelen Anker PowerCore Select, 18W Power IQ 2.0 yüksek hızlı şarj teknolojisini kullanıyor. Bu teknoloji, ürünün iki çıkışı için de geçerli. Powebankin tam şarj süresi ise 10 saat.

300 TL altı en iyi powerbankler

Cihazı güvenlik noktasını da marka atlamıyor. Anker’in MultiProtect teknolojisi güvenliği sağlıyor. Bu sistemle; cihaz akımı düzenlemesi, kısa devre koruması, sıcaklık kontrolü gibi işlemler gerçekleşiyor. Ayrıca ürün 24 ay Anker garantisi altında.

386 gram ağırlığındaki powerbank; 15 cm uzunluğa, 6.9 cm genişliğe ve 2.5 cm kalınlığa sahip.

4 – Duracell 10050 mAh

300 TL altı en iyi powerbankler için Duracell’in ürününü de seçtik. 10.050 mAh kapasiteli cihaz, aynı değerle karşımıza çıkan birçok modelden pahalı. Ancak sebebi ‘güvenlik’ noktasındaki iddiası.

Marka, ürünün 10 güvenlik önlemine sahip olduğunu ve bunun ekstra konfor saldığını belirtiyor. Ayrıca şirket, cihazın performansının zamanla azalmayacağını da açıklıyor. Duracell, tüketicilere 3 yıl da garanti veriyor.

2 portla karşımıza çıkan powerbank, eş zamanlı iki cihazı şarj etme opsiyonu sunuyor. Ürünün şarj durumunu da üzerindeki göstergeden takip ediliyor.

Duracell’in taşınabilir şarj aleti, güvenliğe ekstra önem veren kullanıcıları hedefliyor. Ancak listemizdeki diğer cihazlar da güvenlik noktasında pek geri kalmıyor.

5 – Spigen PocketBoost

10.000 mAh kapasiteye sahip cihaz, 18W gücünde Quick Charge 3.0 desteğiyle karşımıza çıkıyor. Taşınabilir şarj cihazının dolum süresi ise 200 dakika. Ayrıca PocketBoost’ta iki port var.

Cihazın kutu içeriği de dikkat çekiyor. Ürünün kutusundan; USB-C’den USB-C’ye 1 metre Spigen kablo, USB-A’dan USB-C’ye yarım metre Spigen kablo ve taşıma çantası çıkıyor.

En iyi powerbank modelleri

Marka güvenlik konusunu da unutmuyor. Cihaz Akıllı IC çip koruması ile kısa devre gibi sorunları önlüyor.

Yukarıda açıkladığımız cihazların yanı sıra 5 ürün daha listemizde yer alıyor. 300 TL altı en iyi powerbank listemizin tümüne ve fiyat bilgilerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Tavsiye edilen tüm ürünleri görüntülemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

6 – Xiaomi Redmi 20.000 mAh

7 – Spigen Essential 10.000 mAh

8 – Xiaomi 20.000 mAh

9 – Xiaomi Redmi 10.000 mAh

10 – Realme RMA138 10.000 mAh