İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Otomobil

40 Tane Üretildi, Hepsi Satıldı!

Lamborghini, bugün yaptığı açıklamayla henüz dün görücüye çıkarttığı ve şirketin son bombası olan Lamborghini Centenario modelinin tamamının satıldığını kaydetti.

Mustafa Kemal Can

okunma

40 Tane Üretildi, Hepsi Satıldı!

Lamborghini, bugün yaptığı açıklamayla henüz dün görücüye çıkarttığı ve şirketin son bombası olan Lamborghini Centenario modelinin tamamının satıldığını kaydetti.

20 adet Coupe ve 20 adet üstü açılabilen model olmak üzere toplamda sadece 40 tane üretilen bu canavar, 1.9 Milyon Dolarlık fiyat etiketine sahip.

Centenario, 12 silindirlik yeni geliştirilmiş 770 beygirlik motoru ile 0’dan saatte 100 Km hıza sadece 2.8 saniyede ulaşabiliyor. 350 Km/h maksimum hıza sahip olan aracın 0’dan 300 KM/h hıza çıkması için ise 23.5 saniye yeterli.

16-03/01/2016-lamborghini-centenar-4_800x0w.jpg

Yolcusuz ağırlığı 1,520 kg olan aracın gövdesi tamamen karbon fiber. Karbon fiberin sağladığı avantaj ile daha hafifleyen Centenario, diğer Lamborghini modellerine göre daha iyi yol tutuşa da sahip.

Aracın ön ve arka tasarımının, 1970’lerin spor arabalarını baz alarak tasarlandığını belirten Lamborghini, araca yeni teknolojiler de eklemiş.

Android Auto yerine Apple CarPlay desteğine sahip aracın 10.1 inçlik büyük bir multimedya ekranı var.

Ayrıca Lamborghini Centenario, yakaladığı bu inanılmaz hızlı satış rakamıyla birlikte Cenevre Otomobil Fuarı’nın en hızlı satılan modeli de olmayı başardı.

:: Lamborgini Centenario hakkında ne düşünüyorsunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (21)

SDN Okuru

1.9 milyon dolarlık 40 tane konfor fakiri 770 hp lik araba

SDN Okuru

40 da satılır 80 de insanlık fakirleştikçe zenginler daha da zengin oluyor

SDN Okuru

Kafam karisti bak sahin alcaktim simdi lamborcini cikmis hangisini alsam acaba

SDN Okuru

Android kullanıcısı olduğumdan dolayı bu arabayı almıyacağım Android Auto yokmuş pehh,bu araç için android den vazgeçemem almam sorunda kalmaz..

SDN Okuru

Palio almak üzereydim kafam karıştı şimdi..

SDN Okuru

araba çok efsane duruyor kimler bu kadar para verip aldı acaba...

SDN Okuru

Ne 20 yılı kardeş 1 hafta sonra kim bilir kaça katlanır o fiyatlar

SDN Okuru

Çok yakmasa bir tane de ben alırdım..

SDN Okuru

Koleksiyon serisi 1.9Milyon Dolar 20 yıl sonra 15Milyon Dolar'dan teklif alır güzel yatırım.

SDN Okuru

hadi beee bi günle kaçırmışım...

Daha fazla yorum (6 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.