Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

5.000 TL altı en iyi kahve makineleri

Ana sayfa / Akıllı Ev Teknolojileri

Çok sayıda kahve makinesi arasından sizler için öne çıkanları derledik. 5.000 TL altı en iyi kahve makineleri listemizde; yetenekleri ile öne çıkan ürünlerin yanı sıra nispeten uygun fiyatlı makinelere de yer verdik.

Kahve makinesi alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor sorusunu da yazımızda yanıtladık. Ayrıca bu kapsamda listemize aldığımız cihazların öne çıkan özelliklerini belirttik.

3.000 TL altı en iyi elektrikli süpürgeler

3000 TL altı en iyi elektrikli süpürgeler listesiyle karşınızdayız. Uygun fiyatlılardan, çok yetenekli cihazlara kadar geniş yelpazede bir derleme yaptık.

Reklam
Reklam

Kahve makinesi alırken nelere dikkat edilmesi gerekiyor?

Satın alma kararı vermeden önce en çok hangi kahveyi içtiğinizi belirlemeniz gerekiyor. Böylece hangi makine tipini alacağınızı seçebilirsiniz. Bu bağlamda; filtre kahve, Türk kahvesi yapan ya da combo makineleri tercih edebilirsiniz.

Bazı ürünlerin hem Türk kahvesi hem de filtre kahve yapabildiğini belirtelim. Ayrıca combo makineleri ise Espresso, Capuccino ve filtre kahve için kullanabilirsiniz.

Diğer yandan makinelerin otomatiklik seviyesi de tercih sebebi olacaktır. Tam otomatik ürünlerde, kahve çekirdeklerini cihaz içerisinde öğütür. Aynı zamanda kahvenin yoğunluğunu da istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. 5.000 TL altı en iyi kahve makineleri listemizde bu tip ürünler de yer alıyor.

Yarı otomatik cihazların ise hemen hemen hiçbirinde öğütücü yer almaz. Bu makineleri kullanmak tam otomatiğe kıyasla biraz deneyim gerektirir. Ancak çoğu cihaza, kullanıcılar kısa sürede alışıyor. 5.000 TL altı en iyi kahve makinesi listemizde ise

Makinelerin kapasitesi de tercih için önemli kriterlerden biridir. Kullanacak kişi sayısına bağlı olarak bu konuyu göz önünde bundurmak gerekir.

Kısa sürede kahveniz hazır olmasını istiyorsanız ürünlerin pişirme süresine bakmanızda fayda var. Cihazların kahve hazırlama süreleri birbirinden farklıdır.

Tavsiye edilen tüm ürünleri görüntülemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

5.000 TL altı en iyi kahve makineleri

Sizler için geniş yelpazede bir liste hazırladık. Uygun fiyatlı ürünlerden başlayarak, kahve gurusularına hitap edecek makineleri de seçtik. Bu kapsamda derlememizin bütçe dostu ürünlerinden Vestel Sefa K3000 Inox Filtre Kahve Makinesi ile başlayalım.

Vestel Sefa K3000 Inox Filtre Kahve Makinesi

Aradığınız makinenin filtre kahve yapması sizin için yeterliyse ve fazla bütçe ayırmak istemiyorsanız Vestel Sefa K3000 Inox’u değerlendirebilirsiniz.

Paslanmaz çelik gövdeli makine, 1,5 L kapasiteye sahip. Marka, bu kapasitenin 12 fincan kahve çıkarttığını belirtiyor.

Diğer yandan üründe; otomatik kapanma, damlama emniyeti ve su seviyesi göstergesi var.

Delonghi ICM2.1B Filtre Kahve Makinesi

Filtre kahve severler için diğer alternatif ise Delonghi’nin ürünü olabilir. 1250 ml su ısıtıcı kapasitesine sahip cihaz, en fazla 10 fincana kadar kahve pişiriyor.

Cihazın; otomatik kapanma, damlama emniyeti ve sus seviyesi göstergesi de yer alıyor.

Makinenin bir diğer avantajı ise ‘kolay temizleme’ noktasında karşımıza çıkıyor. Üründe, bulaşık makinesinde yıkanabilir karaf ve filter sepeti var.

Karaca Hatır Plus 2 in 1 Kahve Makinesi Krem

Filtre kahve ya da Türk kahvesi arasından sadece birini seçmek yerine ikisini de istiyorsanız, bu ürüne bakmanız da fayda var. Karaca’nın makinesi, hem filtre kahve hem de Türk kahvesi pişiriyor.

5.000 TL altı en iyi kahve makineleri listemizdeki cihaz, 5 kişilik Türk kahvesi ve filtre kahve yapabiliyor. Ayrıca üründe; damlama emniyeti, su seviyesi göstergesi ve otomatik kapanma özellikleri var.

Bosch TIS30321RW 300 Tam Otomatik Kahve Makinesi

Listemizdeki tam otomatik makinelerden biri ise Bosh’un ürünü. Makineyle tek dokunuşla; Espresso, Cappucino veya Latte gibi kahve çeşitlerini hazırlayabilirsiniz.

Çeşitli kahveleri kolayca yapabileceğiniz cihazın 950 ml de su kapasitesi var. Ayrıca ürün ısınma süresiyle de dikkat çekiyor. Cihazdan ilk fincanınızı 45 saniyede alabilirsiniz.

Diğer yandan makine uzun ömürlülük konusunda da iddialı. Seramik kahve öğütücü ile gelen makine, malzemesi nedeniyle dayanıklı olacaktır. Ayrıca marka, 15 bin fincana kadar yüksek kalite standardını garanti ediyor.

Delonghi Esam 2600 Full Otomatik Kahve Makinesi

5.000 TL altı en iyi kahve makineleri listemizin bir diğer tam otomatik kahvesi de Delonghi markasına ait. Tek dokunuşla çeşitli kahve türlerini hazırlayabileceğiniz makine, dayanıklılık konusunda da öne çıkıyor.

Otomatik durulama ve kireç arındırma ile hem temizlik hem de uzun kullanım ömrü sağlanıyor.

Makinenin bardak ısıtma tepsisi gibi küçük ve dikkat çeken detayları da var.

Listemizde yer alan makineler bu kadarla sınırlı değil. 5.000 TL altı için; Philips HD7768/80 Filtre Kahve Makinesi, Smeg DCF02GREU 50’s Style Filtre Kahve Makinesi, Gaggia RI8180/01 Besana Tam Otomatik Kahve Makinesi, Tefal CM820BTR Köpüklüm Auto Tcm, Arzum OK007 Okka Grandio Duo, Caso 1849 Öğütücülü Filtre Kahve Makinesi, Arçelik K 3500 Selamlique Kapsüllü Türk Kahve Makinesi ve Delonghi ECP 3121 modellerine bakabilirsiniz.

Ürünlerin tümüne ve fiyat bilgilerine aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz.

Tavsiye edilen tüm ürünleri görüntülemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam