Videomuzda sizlere göstereceğimiz 5 pratik öneriyle Android telefon hızlandırma ve şarjının daha uzun gitmesini sağlamak sizin elinizde. İşte Android telefon hızlandırma için 5 pratik öneri!

Pek çok kullanıcı, Android işletim sistemine sahip telefon ya da tabletlerin, belirli bir süre kullandıktan sonra yavaşlamasından, pilinin hızlı bitmesinden şikayetçi. Esasında bunun kökeninde yatan sebepler de belli.

Hazırladığımız videoda, Android telefon hızlandırmak için 5 pratik ipucuyu sizlerle paylaşıyoruz. 5 maddede toparladığımız bu pratik ipuçları sayesinde Android telefonunuz artık hem daha hızlı çalışacak, hem de daha az şarj tüketecek.

Google Asistan Türkçe oldu ve denedik! (Video)

Google Asistan Türkçe oldu ve denedik! (Video)

"Google Asistan Türkçe ne zaman olacak?" "Google Asistan Türkçe desteği ne zaman sunucak?" gibi sorular soruyorsanız, harika bir içerikle karşınızdayız.

Android telefon hızlandırma için 5 pratik öneri

Ne kadar güçlü ve en yeni bir telefonu alırsanız alın, arka planda uygulamalar çalışmaya devam ettikçe, siz de kullanıcı olarak dikkat etmedikçe, bir noktadan sonra sisteminizde ilk günkü performansı aramanız oldukça olası. Android oldukça yetenekli bir işletim sistemi olmasına rağmen, kullanıcının dikkat etmesi oldukça önemli. Tıpkı Windows tabanlı bilgisayarları kullanırken dikkat etmemiz gerektiği gibi.

Dilerseniz Android telefon hızlandırma için 5 pratik öneriyi detaylarıyla paylaştığımız video ile sizleri baş başa bırakalım. İyi seyirler..

Yazının devamını, videonun altından okumaya devam edebilirsiniz.

5 adımda Android telefon hızlandırma!

1 – Kullanmadığınız ve kullanmadığınız ön yüklü uygulamaları silin, devre dışı bırakın.

2- Her zaman arka planda çalışması gerekmeyen uygulamaları uyutun!

3- RAM temizleme uygulamaları yerine, güç tüketen uygulamayı sonlandırın! En son kullandığınız uygulamalar kısmını belirli aralıklarla, 3. Parti bir uygulama kullanmadan kapatın.

4- Uygulamaların bazı dosyaları ön bellekleyerek, depolama alanına kaydetmesi, uygulamayı daha sonraki çalıştırmalarda daha hızlı çalıştırabiliyor. Fakat depolama alanını günümüzde pek çok uygulama fazlasıyla işgal ediyor. Eğer depolama sorunu yaşıyorsanız, düzenli bir şekilde, uygulamaların ön belleklediği dosyaları silebilirsiniz.

5 – Ana sayfada gösterilen simge sayısının artması, hareketli duvar kağıdı gibi, yüksek ekran çözünürlüğü gibi detaylar, telefonu hem daha çok güç tüketmeye zorlar, hem de onu yavaşlatır.