Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiHonor Band 5 tasarımı ve özellikleri sızdırıldı!

    Honor Band 5 tasarımı ve özellikleri sızdırıldı!

    Son zamanlarda pek çok marka yeni akıllı bileklik modellerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Rekabetin gerisinde kalmak istemeyen Honor CEO’su, Honor Band 5 modeline ait tasarımı ve özellikleri sızdırdı!

    Honor Band 5 tasarımı ve özellikleri sızdırıldı!

    Honor CEO’su Zhao Ming, Çin’in popüler sosyal medya platformu Weibo üzerinden yeni Honor Band modeline ait detayları paylaştı. Paylaşılan içerik yeni modelin tasarımına ve bazı özelliklerine detaylı bir şekilde göz atmamızı sağlıyor.

    Tasarıma göz attığımızda önceki nesil modele göre önemli değişikliklerin bulunmadığını görüyoruz. Akıllı saatin kontrolü için kullanılan daire şeklindeki dokunmatik buton alt tarafta tekrardan yer almakta. Ancak açıklanan özelliklerde önemli farkların bulunduğunu söyleyebiliriz.

    Ming tarafından yapılan açıklamaya göre yeni akıllı bileklik modeli kanınızdaki oksijen seviyesini algılayabiliyor, yorgunluk ve halsizlik durumunuzu izleyebiliyor, zayıf uyku düzeniniz hakkında uyarılar verebiliyor ve hatta yaşadığınız baş dönmesini bile fark edebiliyor.

    Honor Band 5, tüm bu özellikleri ile birlikte rakiplerine karşı elinde önemli kozlar bulundurmuş olacak. Şirketin önceki nesil akıllı bilekliği Band 4’ün Honor 8X ile tanıtıldığı göz önüne alındığında, yeni modelin de Honor 9X modeliyle birlikte tanıtılması bekleniyor. Yani yeni akıllı bileklik için kısa bir süre kaldığını söylememiz mümkün.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN